Udržte emoce na uzdě! | SK Slavia Praha
Více

Udržte emoce na uzdě!

PRAHA – Na základě chování fanoušků, kteří v zápase s Libercem vhazovali na plochu pyrotechniku a další předměty, hrozí Slavii uzavření Edenu na dva zápasy. Před sobotním utkáním s Duklou apelujeme na všechny fanoušky, aby nevhazovali žádné předměty na hrací plochu a nepoužívali pyrotechniku.
Podle deset dnů starého rozhodnutí Disciplinární komise LFA má Slavia podmínku uzavření Tribuny Sever a části východní tribuny. Znamená to, že na zápas s Duklou a Baníkem Ostrava jsou otevřeny všechny sektory, ale v případě, že dojde v jednom z těchto dvou zápasů ke vhození jakýchkoliv předmětů na hřiště nebo používání pyrotechniky, podmínečný trest se změní na nepodmínečný a od dalšího utkání budou na dva zápasy uzavřeny sektory 107, 108, 109, 112 a 113. 

Pokud by došlo k porušení této podmínky na utkání s Duklou, budou sektory uzavřeny už na zápas s Baníkem Ostrava a jarní vršovické derby s Bohemians 1905. Pokud fanoušci poruší tuto podmínku na zápase s Baníkem Ostrava, budou sektory uzavřeny na utkání s Bohemians 1905 a Olomoucí.

Upozorňujeme fanoušky, že hrozba uzavření části stadionu je velmi vážná, a apelujeme na vás, abyste se vyvarovali během zápasů s Duklou a Ostravou nevhodného chování, kterým v důsledku potrestáte tisíce dalších slávistů. Ukažme, že spolu jsme silnější i v této chvíli, udržte kelímky v ruce, zapalovače v kapse a nekažte si zážitek z fotbalu. 

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články