V neděli od 18:00 doma s Libercem | SK Slavia Praha
Více

V neděli od 18:00 doma s Libercem

PRAHA – Dva dny po návratu ze Španělska čeká sešívané další ligové utkání. V rámci 11. Kola HET ligy zavítá do Edenu Slovan Liberec. Utkání začíná v 18:00.
„Máme k Liberci a jeho hře respekt. Pohybuje se těsně za námi v horní polovině tabulky, hraje ofenzivní fotbal, což myslím, že bude dobře pro diváka. Může to být dobrý fotbal. My musíme a chceme vyhrát, nemůžeme si dovolit ztratit,“ má jasno trenér Jaroslav Šilhavý.

„Zvlášť teď po zápase ve Villarrealu to nebude jednoduché, doba odpočinku není moc velká. Ale věřím, že to zvládneme. Jsme připraveni a kádr máme takový, že to musíme zvládnout,“ pokračuje trenér Slavie, který přivítá klub, s nímž získal svůj první ligový titul.

„Neřekl bych, že to bude speciální zápas, ale zase uvidím kluky, které mám rád, s kterými jsem pracoval. Zažil jsem tam krásné tři roky, těším se na ně. Ale na 90 minut budou soupeři, které budeme chtít porazit. A věřím, že se to podaří,“ přeje si kouč Slavie.

„Máme sice teď náročný program, ale rozhodně se na to nechceme vymlouvat. Hrajeme doma v Edenu a máme před sebou jediný cíl, a to vyhrát a získat tři důležité body do tabulky,“ hlásí stoper Jakub Jugas.

„Liberec předvádí velmi dobrý fotbal a patří k předním českým týmům. Utkání nebude jednoduché, ale musíme se prosadit svou hrou a od začátku diktovat tempo hry. Chceme vyhrát a potěšit diváky,“ doplnil stoper Slavie.

Sešívaní mají z druhé pozice na vedoucí příčku ztrátu. „Také proto nesmíme zaváhat a naopak využít jakékoliv zaváhání Plzně,“ zakončil obránce sešívaných.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články