Rekonvalescence Murise Mešanoviče probíhá podle plánu | SK Slavia Praha
Více

Rekonvalescence Murise Mešanoviče probíhá podle plánu

PRAHA – Ve středu to budou tři týdny, co se Muris Mešanovič zranil v pohárovém utkání s Třincem. Rekonvalescence probíhá podle plánu.
„Vše jde tak, jak má. Věřím, že nedojde k žádným komplikacím,“ říká bosenský útočník Muris Mešanovič, který má za sebou první fázi léčení zranění. „Dva týdny jsem měl úplný klid s ortézou, mohl jsem dělat jen přístrojové terapie,“ vysvětluje útočník Slavie.

„Teď bych měl začít lehce cvičit a posilovat zraněnou oblast,“ dodává Mešanovič. Jak ke zranění vůbec došlo? „Při rohu jsem byl v souboji se soupeřem, bohužel mi přisedl koleno a otočil mi ho. Hned jsem věděl, že bude zle,“ dodává Bosňan.

Jaká je tedy vůbec diagnóza? „Mám přetržený vnitřní postranní vaz v koleni. Pokud všechno půjde dobře, tak se doba léčení předpokládá zhruba osm týdnů,“ vysvětluje
Muris Mešanovič, jehož návrat se tedy odhaduje zhruba na polovinu listopadu.

Aktuálně

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články