Michael Ngadeu prodloužil smlouvu do června 2020 | SK Slavia Praha
Více

Michael Ngadeu prodloužil smlouvu do června 2020

PRAHA/EDEN ARÉNA – Michael Ngadeu Ngadjui prodloužil v Edenu smlouvu až do června roku 2020.
Po vítězném utkání s Brnem se Michael Ngadeu Ngadjui sešel s vedením fotbalové Slavie a podepsal smlouvu s klubem na další tři roky.

„Mám opravdovou radost, že mi Slavia takovou nabídku dala. Jsem v Praze už rok a půl a troufnu si říct, že máme za sebou povedenou sezonu a že jsme udělali hodně dobrých věcí. Jsem tu spokojený, jsou tu skvělí lidé a Praha je krásné město. Prodloužit smlouvu o rok tak bylo dobré řešení, cítím se tu jako doma a jsem tu blízko své rodině. Můžu jen poděkovat Slavii, za tuhle možnost jí jsem vděčný,“ říká Michael Ngadeu.

Kamerunský obránce přišel do Slavie z rumunského týmu FC Botoșani loni v létě a v Edenu si vybojoval místo v základní sestavě na pozici defenzivního záložníka. V dresu národního mužstva se Ngadeu blýskl na Africkém poháru národů v úvodu roku 2017, kde i díky jeho dvěma brankám získal Kamerun trofej mistra Afriky.

V základní skupině Evropské ligy zajistil sešívaným svou brankou bod za remízu 1:1 v kazašské Astaně. A svým výkonem si řekl o místo v sestavě týdne Evropské ligy podle serveru uefa.com.


Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články