Slavia vstupuje do domácího poháru s Třincem! | SK Slavia Praha
Více

Slavia vstupuje do domácího poháru s Třincem!

EDEN – Fotbalisté Slavie dnes vstupují do 3. kola MOL cupu. Doma v Edenu přivítají druholigový Třinec. Začátek zápasu je v 18:30 hodin. Permanentkáři mají vstup zdarma!
Majitelé permanentních vstupenek na sezonu 2017/2018 mají vstup zdarma na základě předložení permanentní vstupenky u turniketů. Není třeba vyzvedávat si vstupenku. Každý má rezervováno své místo permanentky.

Na zápas bude otevřena Tribuna Sever, Tribuna Johna Williama Maddena a východní tribuna. Na jihu bude otevřen pouze sektor 126.

Stadion se otevírá v 17 hodin.

Vstupenky


Vstupenky na Třinec se prodávají v cenové kategorii Z1. Tedy od 190 do 340 korun. Fanouškům doporučujeme nákup lístků z pohodlí domova přes online prodej Ticketportalu, kdy si můžete vstupenku vytisknout jako hometicket. Případně lístek můžete koupit na jednom z prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště, anebo si lístky můžete na prodejních místech vyzvednout. V internetovém prodeji je možné zakoupit i dětský lístek pro děti do 15 let nebo 150 centimetrů.

Vstupenky si můžete koupit na pokladnách v Edenu u vstupu číslo 4 od 10 hodin. Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 10 procent slevu pro členy Odboru přátel a Fanklubu a 20 procent slevu pro studenty, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP/|TP.

Připomínáme, že v den zápasu je možné uplatňovat slevy na vstupném pro studenty, seniory, členy Odboru přátel a Fanklubu a držitele průkazu ZTP/TP nejpozději 90 minut před začátkem utkání, tedy do 17 hodin. Omezení prodeje cenově výhodných vstupenek před zápasem se netýká dětských vstupenek ani vstupenek pro vozíčkáře.

Zápasový magazín


U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zápasový magazín Poločas zdarma. Najdete v něm mimo jiné zajímavý rozhovor s Jakubem Hromadou nebo tradiční historické okénko Slavie. Poločas bude k dispozici i ve stánku Fanshopu nebo na pokladnách.

V prodeji vstupenky na venkovní zápasy v EL


Pokud jedete individuálně podpořit Slavii ve venkovních utkáních proti FC Astana a Maccabi Tel Aviv, vstupenky si můžete zakoupit před zápasem s Třincem na pokladnách v Edenu u vstupu číslo 4. Lístky do Villarrealu ještě bohužel nejsou v prodeji, jakmile budou k dispozici, budeme fanoušky informovat.

Na zápasy s Astanou i Maccabi Tel Aviv je možné koupit lístky jak do sektoru hostů, tak i na hlavní tribunu.

FC Astana 28. září: sektor hostů: 65 Kč, hlavní tribuna: 325 Kč.

Maccabi Tel Aviv 23. listopadu: sektor hostů: 800 Kč, hlavní tribuna: 3 400 Kč. 

Aktuálně

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

O prvním startu po roční pauze, dojetí i plánech

18. 4. 2024
Lukáš Vorlický se po téměř roce vrátil na hřiště, v neděli zapsal první minuty v sešívaném dresu. Po remíze B-týmu s Karlovými Vary (1:1) se rozpovídal o své cestě zpátky, pocitu ze hry i svých plánech do budoucna.

Další články