ONLINE: Slavia vstupuje do Evropské ligy | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia vstupuje do Evropské ligy

PRAHA/EDEN ARÉNA - Sešívaní dnes večer vstoupí do základní skupiny Evropské ligy. Doma v Edenu hostí od 19:00 izraelský celek Maccabi Tel Aviv.
Zápas s Maccabi vynechají ze zdravotních důvodů Danny a Dušan Švento. Do základní sestavy se naopak vrací uzdravený stoper Simon Deli.

V brance si svou letošní premiéru v soutěžním utkání odbyde Přemysl Kovář, poprvé v pohárech pak vyběhne Eduard Sobol, stejně jako Jakub Hromada. Poprvé v základní sestavě je také navrátilec Tomáš Necid.

Základní sestava: Kovář – Frydrych, Jugas, Deli, Sobol – Souček, Hromada – Sýkora, Stoch, Zmrhal – Necid

Lavička náhradníků: Laštůvka, Rotaň, Hušbauer, van Buren, Bořil, Ngadeu, Škoda



Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

Douděra 2028: Rodina i domov. Jsem tu šťastný

16. 4. 2024
David Douděra prodloužil se Slavií smlouvu do 30. června 2028. V rozhovoru okomentoval bezprostřední dojmy, prozradil, který okamžik považuje v červenobílých barvách za svůj zatím nejsilnější, nastínil plány nejen do konce sezony.

Další články