Ruslan Mingazov odehraje podzim v Boleslavi | SK Slavia Praha
Více

Ruslan Mingazov odehraje podzim v Boleslavi

PRAHA - Krajní záložník Ruslan Mingazov bude během podzimní části hostovat v Mladé Boleslavi. Ve středočeském klubu bude působit do konce kalendářního roku 2017. V pátek se oba kluby dohodly na jeho hostování.
„Ruslanovi přejeme hodně štěstí, aby pravidelně nastupoval a v zimě se vrátil ještě silnější. Věříme, že hostování bude pro něj a tudíž i pro Slavii úspěšné,“ uvedl tiskový mluvčí Slavie Michal Býček.

Ruslan Mingazov odchází do Mladé Boleslavi na půlroční hostování. Turkmenský reprezentant, který do Edenu přišel z Jablonce loni v létě, ve Slavii v aktuální sezoně naskočil pouze do utkání s Teplicemi a v kvalifikaci Ligy mistrů doma s BATE. V minulé sezoně zasáhl křídelní záložník do šestnácti zápasů, v nichž vstřelil tři branky a připsal si dvě asistence. Zejména na jaře se několika důležitými góly nebo asistencemi podílel na mistrovském titulu Slavie.

Aktuálně

B-tým v pátek proti rezervě Táborska

16. 5. 2024
Slávistický B-tým se v rámci 27. kola ČFL skupiny A představí už v pátek proti rezervě Táborska. Utkání je na programu 17. května od 17:30.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

16. 5. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O naději, Oscarově brance i situaci na čele tabulky

15. 5. 2024
Po vítězném utkání s Plzní (3:0) v rámci 3. kola Finále FORTUNA:LIGA přišel Jindřich Trpišovský odpovídat na dotazy novinářů.

Další články