Spolu za obhajobou titulu s Jihlavou | SK Slavia Praha
Více

Spolu za obhajobou titulu s Jihlavou

PRAHA - V pátek 11. srpna od 18 hodin se potkáme v Edenu při utkání s Jihlavou a cíl hráčů i fanoušků je jasný - tři body za domácí výhru musí zůstat doma! Přijďte slávisty podpořit i vy.

Prodej vstupenek

Vstupenky na Jihlavu

Lístky na utkání se prodávají v cenové kategorii Z1. Můžete si je koupit online a vytisknout doma jako hometicket, případně vyzvednout na jednom z prodejních míst Ticketportalu

Vstupenky seženete i v pátek v den zápasu na pokladnách v Edenu. Pokladny u vstupu č. 4 otevírají v 10 hodin. Dvě hodiny před výkopem, tedy od 16 hodin, budou přednostně sloužit pro prodej permanentních vstupenek a výměnu voucherů za plastové permanentky. Od 16 hodin je možné vstupenky kupovat na pokladnách u vstupu č. 2, na kterých bude možné koupit pouze lístky na Jihlavu.

Slevy na vstupné pro členy Odboru přátel, Fanklubu, studenty, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP/TP je možné uplatnit nejpozději 90 minut před výkopem, tedy v 16:30.

Výměna voucherů za permanentní vstupenky

Permanentkáři budou na utkání vpuštěni pouze na plastovou permanentku. Všichni fanoušci, kteří si ještě nevyměnili vouchery za plastové permanentky, si musí před pátečním zápasem vyzvednout plastovou permanentku na pokladnách u vstupu č. 4. Otevírací doba pokladen je od 10 do 18:45.

Prodej lístků na venkovní zápas s APOELem

Pokud letíte podpořit Slavii na první utkání play-off Ligy mistrů proti kyperskému APOELu FC, tak si vstupenky do sektoru hostů můžete koupit během pátku od 10 do 16:30 na pokladnách u vstupu č. 4. Cena vstupenky je 400 korun a je možné ji platit pouze v hotovosti. Vstupenku bude možné koupit na pokladnách u vstupu č. 4 i po skončení utkání s Jihlavou.

Upozorňujeme, že přednostní prodej vstupenek na domácí zápas s APOELem odstartuje na pokladnách až v pondělí 14. srpna a před utkáním s Jihlavou ani po něm nebude možné vstupenky koupit.

Prodej permanentních vstupenek

I před pátečním utkáním je možné na pokladnách u vstupu č. 4 zakoupit permanentní vstupenku a to i přímo bez předchozí rezervace. S permanentkou je poté možné ihned jít na zápas.

Permanentku si můžete koupit i online a hometicket (voucher) následně vyměnit za plastovou permanentku na pokladnách.

Vstup na stadion pro permanentkáře je pouze na plastovou permanentku, žádné lístky se k permanentce nevyzvedávají.

Domácí dresy jsou v prodeji ve fanshopu

Při utkání s Jihlavou si budou moci fanoušci pořídit originální domácí dresy na tuto sezonu, podařilo se nám spustit prodej dříve než v avizované polovině srpna! Pokud chcete mít na dresu jméno vašeho oblíbeného hráče, je možné potisk objednat na eshopu. Dospělý dres stojí 1 300 korun a dětský dres 1 100 korun.


V Poločase rozhovor s J. Laštůvkou

Zápasový magazín Poločas je v této sezoně na ligová utkání zdarma, přijít si pro něj můžete do kamenné prodejny fanshopu, k dispozici bude i u vstupů na stadion a na pokladnách. 

V hlavním rozhovoru jsme si povídali s naší brankářskou jedničkou Janem Laštůvkou o jeho bohaté kariéře, kterou strávil na několika zahraničních angažmá. Dozvíte se, jak se mu žilo na Ukrajině a jak zpětně hodnotí angažmá v anglickém Fulhamu.

Slavia minulý týden hrála o jistotu účasti v evropských pohárech v běloruském Borisovu – i přes prohru jsme nakonec postoupili do play-off Ligy mistrů a naše utkání si připomeneme ve fotografiích a rozhovorech s aktéry.

Během podzimu budeme intenzivně pracovat na vytvoření slávistického muzea – v Poločase najdete víc informací a zároveň i prosbu směrem k fanouškům o společné budování slávistického muzea a příspěvek v podobě historických artefaktů.

V tradiční rubrice si představíme našeho soupeře z Jihlavy, dozvíte se, kdo je aktuálně nejlepším střelcem Jihlavy v našich vzájemných zápasech a jakou máme s Jihlavou bilanci utkání doma v Edenu.

Fanzona před zápasem

Od 16 hodin můžete přijít do malé fanzony před hotelem, ve které najdete stánek našeho partnera AAA Auto, u kterého můžete soutěžit o účast v poločasové soutěži v kopu na bránu a půjčení auta na víkend nebo na měsíc.

Program na stadionu

Brány Edenu se otevírají v 16:30 a prosíme fanoušky, aby na stadion dorazili včas. Od 16:30 do konce poločasové přestávky se můžete zúčastnit SMS soutěže a vyhrát vstupenky na domácí utkání play-off Ligy mistrů proti APOELu! O poločasové přestávce proběhne soutěž v kopu na bránu o zapůjčení auta, přihlásit se můžete ve fanzoně před zápasem.

V dětských sektorech 225 a 226 se děti mohou těšit na možnost nechat si namalovat na obličej slávistické motivy, nechat si udělat slávistické tetování a nalakovat si nehty ve slávistických barvách. Na děti se bude těšit i medvěd Hamley ve slávistickém dresu.

Upozorňujeme všechny fanoušky, že v areálu celého stadionu je zakázáno kouření. Prosíme o respektování tohoto zákazu a vytvoření příjemného prostředí pro fotbalový zápas.

Sledujte utkání na Radiu Slavia

Pokud se nedostanete do Edenu anebo neuvidíte zápas na ČT 2, nalaďte si Radio Slavia! Na radiu si můžete užít rozhlasový komentář celého utkání. Na radio se dostanete kliknutím na odkaz v horní liště textového online přenosu anebo přes tento odkaz.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články