Gino van Kessel odchází do Anglie | SK Slavia Praha
Více

Gino van Kessel odchází do Anglie

PRAHA – Nizozemský záložník či útočník Gino van Kessel odchází do Anglie na roční hostování s opcí. Jeho novým klubem bude třetiligový Oxford United.
Gino van Kessel přišel do Slavie před rokem, v zimě odešel na hostování do Polska, kde ale odehrál jen tři ligové zápasy. „Gino odchází na roční hostování do anglického Oxford United, který bude hradit veškeré náklady spojené s hráčovým působením,“ uvedl tiskový mluvčí Slavie Michal Býček.

Součástí dohody mezi kluby je i opce na případný Kesselův přestup po uplynutí ročního hostování. „Opce je ve výši 900 tisíc euro,“ doplnil mluvčí klubu Michal Býček.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články