Hušbauer: Letos jsme silnější než před Anderlechtem | SK Slavia Praha
Více

Hušbauer: Letos jsme silnější než před Anderlechtem

PRAHA/EDEN - Loni byl před kvalifikací evropských pohárů jedním z nejzkušenějších hráčů Slavie, letos má vedle sebe řadu ještě zkušenějších hráčů. Přesto Josef Hušbauer zůstává před BATE nohama na zemi. „Základ je neinkasovat. I výsledek 1:0 by byl super,“ říká záložník Slavie.
„Letos jsme silnější, než jsme byli třeba proti Anderlechtu. Byli jsme nezkušený tým, hodně kluků hrálo poprvé v kvalifikaci o evropské poháry a Anderlecht byl navíc hodně silný soupeř,“ vzpomíná Hušbauer na loňské zápasy v kvalifikaci o Evropskou ligu.

S novými posilami přišla zkušenost a i my, kteří jsme to hráli minulý rok, jsme si to zažili. Věřím, že jsme silnější než minulý rok a taky věřím, že se to ukáže i na hřišti,“ pokračoval záložník sešívaných.

„Postup by byl obrovský úspěch. Vždycky jsem hrál jen Evropskou ligu a zahrát si i Ligu mistrů je můj velký sen,“ vyhlíží Hušbauer.

„Nové posily zapadly do týmu velmi dobře a je vidět, že mají něco odehráno. Je tam velká zkušenost, dokáží hru zklidnit, i když se nedaří, a věřím, že nám každý, kdo přišel, hodně pomůže,“ pokračoval Josef Hušbauer o letních posilách.

„Pro mě je lepší, když je tu více zkušených hráčů, kteří zažili víc než já. Tlak se rozloží a bude se víc čekat od hráčů, kteří toho víc odehráli. Já se ale role toho zkušenějšího nevzdávám, budu se snažit pomoci, jak to jen půjde. My všichni potáhneme za jeden provaz a zvládneme to,“ dodává Hušbauer.

„Na atmosféru se těšíme. Lidi nás v minulosti hnali dopředu, i když se nám nedařilo, a já věřím, že budou i tentokrát,“ zakončil záložník červenobílých.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články