Zájezdy na venkovní zápas s BATE | SK Slavia Praha
Více

Zájezdy na venkovní zápas s BATE

PRAHA – Slavia pořádá pro fanoušky letecký zájezd na odvetu 3. předkola Ligy mistrů proti BATE Borisov. Zápas se hraje ve středu 2. srpna od 20 hodin místního času v Borisovu, na utkání pořádá autobusový zájezd i Odbor přátel.

Letecký zájezd

Slavia nabízí fanouškům možnost zakoupit si letecký zájezd a cestovat na utkání s klubem jedním letadlem. Předpokládaný čas odletu z Prahy je v úterý 1. srpna ve 13:40, odlet z Minsku je naplánovaný na čtvrtek 10:20 místního času (v Bělorusku je o hodinu více než v České republice).


Cena zájezdu je
10 285 Kč při ubytování ve dvoulůžkovém pokoji a 11 990 Kč při ubytování v jednolůžkovém pokoji. V ceně zájezdu je doprava letadlem včetně všech letištních poplatků, ubytování se snídaní na dvě noci v tříhvězdičkovém hotelu v Minsku, veškeré transfery autobusem z letiště, na zápas, na hotel po utkání a na letiště, vstupenka na zápas. U leteckého zájezdu není potřeba mít víza. Při objednání zájezdu bude možné přiobjednat cestovní pojištění za výhodných podmínek.


Zájezd pořádá pro klub cestovní agentura Invia, přihlašování a objednávky probíhá 
výhradně přes webové stránky Invie anebo pobočky Invie. Uzávěrka přihlášek je v pátek 28. července ve 12 hodin. Zájezd je možné uhradit převodem na účet anebo v hotovosti v některé z poboček Invie při objednání.

Nabídka zajištění ubytování

Invia nabízí fanouškům, kteří cestují vlastní dopravou, zařízení pouze ubytování v Minsku v termínu od 1. do 3. 8. ve tříhvězdičkovém hotelu. Cena za jednolůžkový pokoj se snídaní je 2100 Kč, cena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji se snídaní je 3 100 Kč. Pokud máte o ubytování zájem, obraťte se na email rezervace-local@invia.cz.

Autobusový zájezd Odboru přátel

Odbor přátel pořádá autobusový zájezd. Odjezd je v neděli 30. července ve 22 hodin od Edenu, návrat ve čtvrtek 3. srpna v dopoledních hodinách. Na zájezd už není možné se přihlašovat, kapacita byla naplněna.


Cena zájezdu je
3 000 Kč pro členy Odboru přátel a Fanklubu, a 3 400 Kč pro ostatní fanoušky. V ceně je autobusová doprava, ubytování v apartmánech a hotelu v centru Minsku na 2 noci, doprava na utkání a zpět z Minsku, víza a jejich zajištění, povinné cestovní pojištění a vstupenka na zápas. Lístek zajišťuje pro účastníky zájezdu Odbor přátel.


Podrobné informace o výjezdu najdete na stránkách Odboru přátel.

Vyřízení víz

V Bělorusku je zavedena vízová povinnost pro občany České republiky, kteří do země cestují autobusem, vlakem nebo osobním automobilem. Pokud do Běloruska cestujete letecky přes letiště v Minsku a doba pobytu nepřesáhne 5 dní, víza nejsou potřeba.


Odbor přátel vyřizuje víza výhradně pro účastníky autobusového zájezdu. Pokud cestujete na zápas individuálně, je možné využít asistence cestovní agentury Invia, která nabízí pomoc s vyřízením víza. Cena za vyřízení jednoho víza je vzhledem ke lhůtě vyřízení víz s expresním příplatkem 3 200 korun včetně manipulačního poplatku. V případě skupinové žádosti více než pěti osob, které budou cestovat do Běloruska společně, je cena za jedno vízum s expresním příplatkem 740 korun.


Pro vyřízení víz přes Invii je třeba poslat nebo osobně doručit cestovní pas platný minimálně 6 měsíců po návratu z Běloruska, který obsahuje dvě celé volné stránky, fotografii, vyplněný formulář od ambasády, potvrzení o rezervaci ubytování a potvrzení o cestovním pojištění. Kontaktní místo, kam je třeba pas doručit, je Invia International, Na Hřebenech II 1718/8, Praha 4, 140 00. Otevírací doba je ve všední dny od 8 do 17 hodin.

Vstupenky na zápas

Na základě vzájemné dohody klubů o poskytnutí vstupenek jsou lístky na utkání zdarma. Všichni účastníci leteckého zájezdu organizovaného klubem a autobusového zájezdu organizovaného Odborem přátel dostanou lístky od pořadatele zájezdu.


Fanoušci, kteří cestují na utkání individuálně, si mohou lístky přijít vyzvednout od středy 26. do pátku 28. července a v pondělí 31. července na VIP recepci v Edenu v její otevírací době 8 – 19 hodin. Oproti vstupence každý fanoušek poskytne své jméno a kontaktní telefon během pobytu v Bělorusku pro případ, že by bylo nutné fanoušky kontaktovat.


Pokud máte problém s vyzvednutím vstupenek v Edenu, je možné se individuálně domluvit na předání lístků přímo v Minsku během úterního večera nebo středečního dopoledne. V tomto případě se obraťte na kontaktní osobu pro fanoušky Janu Kaufnerovou na email jana.kaufnerova@slavia.cz, uveďte počet lístků, které budete potřebovat, a kontaktní údaje. Vaše požadavky je třeba nahlásit do
pátku 28. července 12:00. Vstupenky do sektoru hostů se nebudou na stadionu BATE vůbec prodávat.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články