Aktuální pokyny pro vyzvednutí permanentek | SK Slavia Praha
Více

Aktuální pokyny pro vyzvednutí permanentek

PRAHA - Necelé dva týdny před prvním ligovým zápasem stále probíhá prodej permanentních vstupenek na sezonu 2017/2018. Pokud si chcete během tohoto týdne permanentku pořídit, přinášíme aktuální informace ohledně výdeje plastových permanentek.
AKTUALIZACE 24. 7.: V pondělí 24. 7. a úterý 25. 7. bude prodej nových permanentek probíhat pouze na pokladnách v Edenu. Nákup na centrále Ticketportalu nebude možný z důvodu přesunu techniky na pokladny v Edenu a posílení prodejních míst před úterním zápasem s BATE.
  
AKTUALIZACE 21. 7.: Plastové permanentní vstupenky už jsou k dispozici, na pokladnách v Edenu je možné během pátku, pondělí a úterý vyměňovat vouchery za plastové permanentky. 

Vzhledem k k velkému zájmu o permanentní vstupenky a výrobní době plastových permanentních vstupenek bohužel od středy 19. července nejsou k dispozici plastové permanentky. Prosíme fanoušky, kteří mají permanentní vstupenku objednanou online, mají voucher na permanentní vstupenku a nemají ještě vyzvednutou plastovou permanentku, aby počkali s vyzvednutím permanentky na příští týden anebo do dalších pokynů.

Zároveň všichni fanoušci, kteří si přijdou v tomto týdnu (opět případně upřesníme) koupit permanentní vstupenku přímo na pokladny v Edenu, dostanou místo plastové permanentky papírový voucher, který bude možné proměnit na plastovou permanentku, jakmile budou permanentky k dispozici. Na tento voucher opatřený ochrannými prvky bude možný vstup na úterní zápas s BATE Borisov a vyzvednout permanentku před/po utkání.

Permanentky pro všechny fanoušky, kteří si jako způsob vyzvednutí zvolili doručení poštou, byly odeslány včera.

Velice se všem fanouškům omlouváme za komplikace s vyzvednutím permanentní vstupenky, které jsou způsobené nedostatkem plastových karet. Z těchto důvodů nebude během středy 19. července a čtvrtka 20. července probíhat prodej permanentních vstupenek na centrále Ticketportalu.

Děkujeme za pochopení a ještě jednou se omlouváme za vzniklou situaci. Jakmile budou plastové permanentky k dispozici, ihned budeme fanoušky informovat.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články