Slavia vstoupí do přípravy s Žižkovem | SK Slavia Praha
Více

Slavia vstoupí do přípravy s Žižkovem

PRAHA – Sešívaní si závěr prvního týdne letní přípravy zpestří utkáním s Viktorkou Žižkov. Výkop utkání je v 10:00.
Slavia odehraje úvodní utkání na Střížkově (Lovosická 559, Praha 9). Přípravné zápasy můžete sledovat jak přímo na stadionu, tak v živém vysílání na Slavia TV.

S devátým celkem uplynulého ročníku druhé nejvyšší soutěže si sešívaní zahrají znova po pěti měsících, s týmem ze Žižkova se Slavia totiž utkala i v zimní přípravě. Poslední střetnutí vyhrála Slavia 3:0, dvakrát se trefil Muris Mešanovič, jednu branku přidal Ruslan Mingazov. Za Viktorii Žižkov nastupovali na jaře bývalí slávisté Martin Hurka, Karel Hrubeš a Mario Telnar, v klubu hostují Lukáš Soukup a Václav Pardubský.

Další přípravný duel sehrají sešívaní ve středu 28. června v Benešově proti Českým Budějovicím. Utkání začne v 17:00. V sobotu 1. července se pak svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého představí v Chomutově proti Žilině.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články