Slávisté tahouny za vítězstvím nad Itálií | SK Slavia Praha
Více

Slávisté tahouny za vítězstvím nad Itálií

TYCHY – Tomáš Souček a Michael Lüfnter, tedy hráči, kteří v uplynulé sezoně oblékali dres Slavie, výrazně pomohli českému týmu do 21 let k výhře 3:1 nad Itálií.
Po prvním nepovedeném zápase s Německem musel český tým bodovat naplno, aby mohl ještě pomýšlet na postup. To se také díky skvělému výkonu ať už bývalých či současných hráčů Slavie povedlo.

Tomáš Souček převedl ve středu zálohy skvělý výkon, UEFA navíc zvolila Tomáše Součka hráčem zápasu. Michael Lüftner se také předvedl, k spolehlivému výkonu směrem dozadu přidal parádní gól, když se trefil nádhernou střelou z velké dálky.

Také odchovanci Slavie Jakub Jankto a Stefan Simic přispěli k výhře, brankář Lukáš Zima pak skvělými zákroky několikrát podržel svůj tým.

Poslední zápas v boji o postup ze základní skupiny odehraje český tým U21 v sobotu od 20:45 proti Dánsku.

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články