Vítej, Samueli! Milan Škoda se stal poprvé otcem! | SK Slavia Praha
Více

Vítej, Samueli! Milan Škoda se stal poprvé otcem!

PRAHA - Náš nejlepší střelec a nejlepší hráč minulé sezony Milan Škoda se stal poprvé otcem! V pondělí v brzkých ranních hodinách se mu narodil syn Samuel.
Jen co si Milan Škoda splnil reprezentační povinnosti, mířil hned po návratu do porodnice, kde se mu narodil prvorozený syn Samuel. Jelikož původní termín porodu byl během reprezentačního srazu, nevěděl Milan, jestli narození svého syna stihne. Ale Samuel to vyřešil stejně elegantně, jako řeší jeho táta útočné situace na hřišti, a na tátu počkal. 

Jsem strašně rád, že to takhle vyšlo. Původní termín jsme totiž měli 9. června, kdy se hrálo v Norsku. Ale dal si trochu načas, takže jsem rád, že jsem mohl být u přítelkyně. Už se těším, až si je přivezu domů," říká novopečený otec, který tak má za sebou fantastickou sezonu. Tu po mistrovském titulu, koruně pro Krále střelců a ceny pro nejlepšího hráče završil tou nejcennější trofejí - narozením syna Samuela.

Milanovi, jeho partnerce Tereze i malému Samuelovi přejeme do života hodně společného štěstí a pohody. A těšíme se, až za pár let přivítáme Samuela na náboru pro malé slávisty!

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články