ONLINE: Naposledy v Edenu! Slavia hostí od 18:45 Duklu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Naposledy v Edenu! Slavia hostí od 18:45 Duklu

PRAHA/EDEN ARÉNA - Do konce soutěže zbývají už jen tři zápasy a utkání 28. kola je navíc tím posledním, které sešívaní sehrají doma v Eden Aréně. Výkop duelu s Duklou je v 18:45.
Trenér Jaroslav Šilhavý bude pro sobotní derby postrádat Ruslana Mingazova, který musel v minulém kole na Bohemce nuceně střídat a ještě není v pořádku. Také Milan Škoda si z vršovického derby odnesl drobný zdravotní problém a ten mu neumožní nastoupit v dnešním utkání od začátku. V základní sestavě ho proto na hrotu nahradil Muris Mešanovič.

Kvůli problémům se zády stále chybí na lavičce gólman Přemysl Kovář. Dušan Švento se zotavuje z operace kolene a rehabilituje. Marko Alvir v týdnu netrénoval naplno kvůli lehkému svalovému zranění, proto není v nominaci. Na lavičku se naopak vrací uzdravený Mick van Buren.

Základní sestava: Pavlenka – Frydrych, Lüftner, Deli, Bořil – Ngadeu – Sýkora, Hušbauer, Barák, Zmrhal – Mešanovič

Lavička náhradníků: Otáhal, Bílek, Flo, Ščuk, Tecl, Škoda, van Buren

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále Al Abtal domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články