Výdej vstupenek na Brno pro permanentkáře | SK Slavia Praha
Více

Výdej vstupenek na Brno pro permanentkáře

PRAHA – Poslední ligové kolo odehraje Slavia na Strahově v sobotu 27. května od 17 hodin. Všichni majitelé permanentních vstupenek si musí ke své permanentce vyzvednout vstupenku na Strahov, výdej lístků začal ve středu 17. května online i na pokladnách v Edenu.
Zápas s Brnem v sobotu 27. května od 17 hodin se nemůže hrát v Edenu z důvodu konání koncertu Depeche Mode a Rammstein. Slavia se tak po devíti letech vrací na strahovský stadion Evžena Rošického, kde odehraje svůj poslední zápas letošní sezony.

Z technických důvodů bude na utkání snížena kapacita stadionu, kdy nebude možné otevřít horní sektory na severní, východní a jižní tribuně. Celková kapacita Strahova tak je
12 300 míst. Z této kapacity je 5 500 míst vyhrazeno pro současné permanentkáře, 1 500 míst pro slávistickou mládež, hráče A-týmu, partnerské kluby, bývalé hráče a legendy. Pro fanoušky ve fanouškovských organizacích je rezervováno 1 000 vstupenek (kapacita už je v současnou chvíli členy fanouškovských organizací vyčerpána), pro novináře, partnery klubu a čestné vstupenky 1 000 míst, kapacita sektoru hostů je 300 míst. Zbývající kapacita určená přednostně pro majitele permanentních vstupenek na sezonu 2017/2018 je tak 3 000 kusů.

Výdej lístků na Brno pro současné permanentkáře

Všichni permanentkáři z ročníku 2016/2017 budou mít na Strahově pevně rezervováno své místo, jehož umístění bude odpovídat tribuně a umístění sektoru, do kterého mají svou permanentku v Edenu. Na toto místo bude nutné vyzvednout si vstupenku zdarma, a to od 17. do 22. května. Možnost vyzvednout vstupenku bude online anebo na pokladnách v Edenu. Prosíme fanoušky, aby pro vyzvednutí vstupenky využívali zejména online výdej a předešli tak čekání ve frontách u pokladen v Edenu, kdy výdej lístků trvá déle, než při online vyzvednutí.

Online výdej
Při vyzvednutí online na Ticketportalu přijde během středy 17. května všem permanentkářům, jejichž emailový kontakt evidujeme v databázi, speciální ověřovací kód, který zadají na Ticketportalu do speciálního formuláře spolu s devítimístným číslem své permanentky. Po úspěšném přihlášení si budou moct vytisknout svou vstupenku na Brno. Touto vstupenkou se prokáží spolu se svou permanentní vstupenkou při vstupu na stadion.

1. Přihlásit se na www.ticketportal.cz, pokud registraci nemáte, je potřeba si ji nejprve vytvořit

2. Jděte na Můj Ticketportal -> Moje aktuální rezervace
3. Klikněte na seznam a vrácení permanentkových míst

4. Následně se zobrazí možnost výběru klubu – vyberte SK Slavia Praha
5. Vyplňte devítimístné číslo vaší permanentky, ověřovací údaj a klikněte na tlačítko OVĚŘ

6. Po zobrazení vaší rezervace klikněte na tlačítko „KOUPIT“
7. V posledním kroku se zobrazí informace o úspěšné transakci s možností vygenerování vstupenky

Upozorňujeme fanoušky, že vstup na stadion nebude umožněn pouze s permanentní vstupenkou anebo pouze lístkem, je potřeba mít při sobě fyzicky permanentku i lístek.

Pokud má fanoušek pod svým emailem registrováno více permanentních vstupenek, přijde mu stejný počet kódů, jako má zakoupeno permanentek. Pokud nebudeme registrovat emailový kontakt v naší databázi a majiteli permanentní vstupenky během středy 17. května kód nepřijde (doporučujeme zkontrolovat si v emailové schránce složku spam, případně hromadné emaily), bude třeba napsat si o ověřovací kód na kontaktní email Ticketportalu help@ticketportal.cz. Do emailu uveďte devítimístné číslo vaší permanentní vstupenky, které najdete na přední straně permanentky. Doporučujeme fanouškům, aby si o kód napsali co nejdříve od čtvrtka 18. května a nenechávali vyzvednutí na poslední chvíli.
Online výdej skončí v pondělí 22. května ve 20:00. Pokud máte problémy s vyzvednutím lístku online (na požádání do 21. 5. vám nebyl zaslán kód, při zadání čísla permanentky a kódu vám nebyl lístek vydán, atd.), napište email s vaším jménem, devítimístným číslem permanentky, kódem a uvedením problému na email slavia@slavia.cz v dopoledních hodinách, abychom byli schopni vše dořešit.  

Výměnu VIP a čestných vstupenek zajišťuje klub, všichni majitelé těchto vstupenek budou informováni o způsobu převzetí lístků na Strahov.

Výdej na pokladnách
Druhou možností je vyzvednout si lístek na Strahov od středy 17. května přímo na pokladnách v Edenu v jejich otevírací době, k tomu bude potřeba permanentku přinést ve fyzické podobě. Bude možné vyzvednout lístek i pro více permanentkářů na základě fyzického předložení všech permanentek.

Aktuální otevírací doba:
pondělí 22. 5.12 - 18
úterý 23. 5.12 - 18
středa 24. 5.13 - 19

Všichni majitelé permanentek mají své místo na Strahově garantováno po celý týden do 22. května, kdy mají možnost vyzvednout si lístek buď online nebo na pokladnách u vstupu č. 4 v Edenu během jejich otevírací doby.

Pokud si majitelé permanentních vstupenek nevyzvednou svůj lístek na zápas s Brnem do pondělí 22. května, budou tato místa uvolněna pro prodej majitelům nových permanentních vstupenek na sezonu 2017/2018 a případný následný přednostní prodej. 

Vstupenky na Strahov se budou vydávat na celou hlavní (západní) tribunu a na spodní sektory severní, východní a jižní tribuny, sektory v horním patře budou z technických důvodů uzavřeny. Kotel Slavie bude umístěn na jih, kde býval kotel tradičně během strahovských zápasů. Vstupenky pro permanentkáře na severní a jižní tribunu budou bez přesného označení místa.

Výdej lístků pro nové permanentkáře

Od 22. května bude spuštěn prodej permanentních vstupenek na sezonu 2017/2018. Podrobnější informace o designu permanentek, cenách, benefitech a možnostech nákupu přineseme v nejbližších dnech. Každý, kdo si novou permanentku zakoupí, bude mít automaticky rezervováno místo na Strahově na tribunách sever nebo jih, pokud do středy 24. května tuto možnost využije a lístek si zakoupí. Cena vstupenky bude jednotná 300 korun bez možnosti uplatnit další slevy.  

Permanentku na novou sezonu si mohou koupit od 22. května i současní permanentkáři, kteří budou mít blokovaná svá současná místa, a přikoupit si tak další lístek navíc na zápas s Brnem.

Přednostní prodej volných lístků

Pokud po předprodeji permanentek na novou sezonu nebude vyčerpána volná kapacita na vstupenky na Brno, budou se zbylé vstupenky před zápasem s Brnem prodávat v přednostním prodeji majitelům permanentek na letošní nebo příští sezonu s omezením nákupu počtu kusů na jednu permanentku.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články