V této sezoně naposledy v Edenu | SK Slavia Praha
Více

V této sezoně naposledy v Edenu

PRAHA - Nenechte si ujít poslední domácí zápas letošní sezony v Edenu. Slavia bojuje o titul, potřebuje tři body za vítězství a k tomu jí můžete pomoct i vy!

Prodej vstupenek

Vstupenky v cenové kategorii Z1 lze koupit v online prodeji Ticketportalu a vytisknout si je doma anebo si je rezervovat a vyzvednout na prodejním místě Ticketportalu. Vyhnete se tak frontám na pokladnách před utkáním.

Pokladny v Edenu u vstupu č. 4 u trati se otevírají v sobotu v 10 hodin, pokladny u vstupu č. 2 jsou v provozu od 16:45.

Na vstupenky je možné uplatnit 10% slevu pro členy Odboru přátel a Fanklubu a 20% slevu pro studenty, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP/|TP. Připomínáme, že v den zápasu je možné uplatňovat slevy na vstupném pro studenty, seniory, členy Odboru přátel a Fanklubu a držitele průkazu ZTP/TP nejpozději 90 minut před začátkem utkání, tedy do 17:15. Omezení prodeje cenově výhodných vstupenek před zápasem se netýká vstupenek do sektoru pro rodiče a děti, dětských vstupenek ani vstupenek pro vozíčkáře.

Před fotbalem na futsal

Futsalisté Slavie hrají play-off a v sobotu od 16 hodin přivítají v hale v Edenu ve čtvrtém semifinálovém utkání Benago Zruč nad Sázavou. Slávistům jde o hodně, pokud vyhrají, postoupí do finále! Přijďte je podpořit svými hlasivkami, vstup pro majitele permanentních vstupenek a pro fanoušky, kteří budou mít lístek na Duklu, je zdarma. 

Fanzona před utkáním

Od 16:45 přijďte do fanzony před hotelem, kde se u stánku AAA Auto můžete přihlásit do poločasové soutěže. Tři vybraní fanoušci budou mít šanci soutěžit o zapůjčení zánovního auta na víkend nebo na měsíc.

U stánku Slavia Cashback Card se můžete u hostesek přihlásit do slávistického věrnostního programu, díky kterému můžete výhodně nakupovat u partnerských společností a ještě navíc svými nákupy podporovat slávistickou mládež.

Ve fanzoně bude fanouškům k dispozici i stánek fanshopu, u kterého si můžete pořídit dresy, šály, trička, náramky a zápasový magazín Poločas. Kamenná prodejna má v sobotu otevřeno od 10 hodin do začátku utkání v 18:45, o přestávce bude probíhat prodej skrz okénko do koridoru a prodejna otevře opět po zápase. Pokud si chcete pořídit šálu anebo jen Poločas, doporučujeme vám včasný nákup v kamenné prodejně anebo nákup u stánku, abyste se vyhnuli frontám.   

Stadion se otevírá v 17:15, před stadionem se budou pohybovat koordinátoři v červených vestách, kteří budou mít přehled o délce front u jednotlivých vstupů a budou směrovat fanoušky ke vstupům, kde je nejvolněji. Zároveň se na ně mohou fanoušci obracet při případných problémech se vstupem na stadion.

Program na stadionu

Přijďte do hlediště včas, abyste mohli naše hráče přivítat na předzápasové rozcvičce, která začíná v 18:10. V koridoru u vstupu č. 1 se můžete vyfotit u naší fotostěny a být tak na jedné fotografii s hráči. Pokud dáte vaší fotku na sociální sítě a označíte ji hashtagem #spolujsmesilnejsi, o poločasové přestávce ji promítneme na velkoplošné obrazovky. Ukažte všem, že jste v Edenu a podporujete Slavii v boji o titul!

Na velkoplošných obrazovkách se můžete těšit i na video Tady jsme doma ze zápasu s Jabloncem, kdy jsme přebírali stadion do našeho vlastnictví, a stejně tak i na další videa z historie Slavie. Před výkopem zápasu dojde ke slavnostnímu předání symbolických klíčů od stadionu dalším třem legendám slávistické historie, Františku Ciprovi, Dušanu a Peteru Herdovi. Spolu s klíčem mají v Edenu doživotně i sedačku se svou jmenovkou.

O poločasové přestávce proběhne minizápas dětí na dvě brány a soutěž AAA Auto o zapůjčení auta na víkend nebo na měsíc. U stánku Slavia Cashback Card u vstupu č. 4 se můžete u stánku přihlásit do slávistického věrnostního programu. Od otevření Edenu až do konce poločasové přestávky se můžete zúčastnit SMS soutěže o vstupenky do hostivařského kina Premiere Cinemas.

Po skončení utkání po tradiční děkovačce můžete být svědky slavnostní premiéry videoklipu o Tribuně Sever slávistického rappera Dekreta, který se natáčel i v Edenu a ve kterém najdete spoustu známých tváří z řad fanoušků. Nenechte si ujít možnost videoklip zhlédnout přímo z hlediště na velkoplošných obrazovkách. 

Magazín Poločas s Michalem Frydrychem

V hlavním rozhovoru Poločasu jsme zpovídali obránce Michala Frydrycha. Povídali jsme si o ambicích, jaké současná Slavia má, o splněném snu v podobě zajištěné účasti ve 3. předkole Ligy mistrů a o tom, zda se Michal cítí lépe na postu krajního obránce nebo stopera. Připomeneme si velice úspěšný víkend pro náš tým U13, kdy mužstvo vyhrálo Ondrášovka Cup a turnaj Františka Lhotáka. V historickém okénku si připomínáme 110 let od narození legendy Slavie, kanonýra Antonína Puče, který dlouho vévodil statistikám nejlepších střelců československé a české reprezentace. V Poločase samozřejmě najdete i naši soupisku, soupisku soupeře a představení tří hráčů, na které by si měli slávisté dát největší  Poločas je v prodeji ve fanshopu a u kamelotů před vstupy a stojí 20 korun.

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články