Se Zlínem o finále MOL Cupu | SK Slavia Praha
Více

Se Zlínem o finále MOL Cupu

PRAHA – Slavia stále bojuje o dvě trofeje – o domácí pohár i ligový titul. Přijďte si užít další zápas letošní červenobílé jízdy do Edenu, hráči potřebují maximální podporu svých fanoušků při vytouženém postupu do finále MOL Cupu!
Cesta do semifinále domácího poháru vedla přes Chrudim, Litoměřicko a Karvinou. Nyní Slavii stojí v cestě do finále Zlín, se kterým jsme se naposledy potkali v prosincovém ligovém zápase, kdy jsme soupeři uštědřili porážku 4:0. Zlíňané budou jistě chtít Slavii domácí porážku oplatit a porvat se o postup do finále MOL Cupu.

Vstupenky na Zlín

Hráči potřebují v úterý cítit podporu od plného Edenu, přijďte je podpořit v hojném počtu! Permanentkáři mají opět vstup na zápas zdarma, není nutné vyzvedávat si lístek, stačí projít turniketem s permanentkou. Pro ostatní fanoušky je cena za dospělý lístek pouze 100 korun a pro děti a vozíčkáře 50 korun. Na lístky není možné uplatnit žádné další slevy. Otevřený bude celý stadion kromě jihu, brány se slávistům otevřou v 17 hodin. Výkop je v 18:30.

Vstupenky je možné si zakoupit jak v online prodeji Ticketportalu, tak i na pokladnách u vstupu č. 4 v Edenu, které jsou v úterý otevřeny od 12 hodin. V 16:30 se otevírají i pokladny u vstupu č. 2, na nich se budou prodávat vstupenky výhradně na Zlín.

Zápasový program

Před pohárovým zápasem a v jeho průběhu se můžete až do konce poločasové přestávky zúčastnit SMS soutěže o vstupenky do hostivařského kina Premiere Cinemas a o přestávce se můžete těšit na fotbalový minizápas dětí. 

Zápasový magazín Poločas v pohárovém vydání za 10 korun si můžete zakoupit ve fanshopu před utkáním, během poločasové přestávky skrz prodejní okénko do koridoru a opět po skončení utkání ve fanshopu. V hlavním rozhovoru jsme si povídali s asistentem Jiřím Chytrým, téma bylo jak srovnání trénování juniorů a mládeže, tak i vyprávění, jak se Jiří Chytrý dostal do trenérského týmu obklopujícího Jaroslava Šilhavého. 

Vstupenky na Jablonec

Na pokladnách v Edenu jsou v prodeji i lístky na nedělní zápas s Jabloncem, který bude ve znamení oslavy převzetí stadionu. Na fanoušky čeká před utkáním i po něm ve velké fanzoně před stadionem bohatý program s živou hudbou a skvělým občerstvením. Až do pondělní půlnoci je možnost vyzvednout si až 2 ks lístky zdarma oproti kódu, který slávistickým fanouškům přišel v newsletteru. Upozorňujeme, že od úterý není už možné lístky zdarma vyzvedávat ani online, ani na pokladnách v Edenu. 

Vstupenky jsou v běžném online prodeji a v prodeji na pokladnách, k dispozici je
posledních 1200 lístků. Možnost koupit si lístek na Jablonec je pouze na pokladnách u vstupu č. 4. a to až do 19:15. Pokud se vstupenky nevyprodají, další prodej na pokladnách bude pokračovat od středy.

Vstupenky na vršovické derby

Slavia hraje vršovické derby v sobotu 5. května od 19 hodin v Ďolíčku. Od úterý probíhá pouze na pokladnách u vstupu č. 4 přednostní prodej pro lístků v ceně 150 korun pro majitele permanentek, členy Odboru přátel a Fanklubu, počet kusů na osobu je limitován 2 vstupenkami. Vstupenky je nutné hradit v hotovosti a jejich prodej končí v úterý v 17 hodin. Pokud se v úterý nevyprodají, přednostní prodej je až do pátku 28. dubna, od 30. dubna si lístek mohou koupit všichni. 

Otevírací doba pokladen u vstupu č. 4 (vstupenky na Zlín, Jablonec, lístky na Bohemians 1905 25. 4. do 17:00)
úterý 25. 4.12 - 19:15
středa 26. 4.13 - 19
čtvrtek 27. 4.12 - 18
pátek 28. 4.12 - 18
sobota 29. 4.ZAVŘENO
neděle 30. 4.10 - 18:15

Otevírací doba pokladen u vstupu č. 2 (prodej pouze na Zlín)
úterý 25. 4.12 - 18:30

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články