Slavia vstoupila do International Cupu dvěma remízami | SK Slavia Praha
Více

Slavia vstoupila do International Cupu dvěma remízami

PRAHA/EDEN – Slavia International Cup má za sebou první hrací den. Sešívaní do turnaje vstoupili dvěma remízami, a to s Čínským národním týmem a Žilinou.
Slavia získala dva body za dvě remízy. V prvním utkání s Čínským národním týmem si vytvořila herní převahu, v největší příležitosti však Hrubeše brankář soupeře vychytal. Po rohovém kopu pak trefil kapitán Kopáček pouze břevno. V druhém zápase šli sešívaní zásluhou Kopáčka do vedení a v další nadějné možnosti trefil Douděra pouze tyč, Žilina poté srovnala z přímého kopu.

Skupina A:

Ve skupině A je zatím stoprocentní West Ham, který dvakrát vyhrál a usadil se v čele skupiny. Druhé místo patří čtyřbodovému Čínskému národnímu týmu, třetí je pak také se čtyřmi body MŠK Žilina.

SK Slavia Praha – Čínský národní tým 0:0
Jiangsu Suning – MŠK Žilina 0:1 (Cícek)
West Ham United – AKA St. Pölten 1:0 (Chesters)
SK Slavia Praha – MŠK Žilina 1:1 (Kopáček - Mojžíš)
Jiangsu Suning – West Ham United 0:2 (Diallo, O´Connell)
Čínský národní tým – AKA St. Pölten 2:0 (Junye Zhang, Xing Liang Zhang)

Skupina B:

Ve skupině B jsou zatím stoprocentní Sparta a Málaga.

Ve skupině B jsou zatím stoprocentní Sparta a Málaga, tři body pak má česká reprezentace.
Málaga FC – Hajduk Split 2:1 (2x Jimenez – Unušić)
Beijing Guoan – AC Sparta Praha 0:2 (2x Hložek)
Shangahi Greenland Shenhua – Česká reprezentace 0:1 (Fila)
Shangahi Greenland Shenhua – Beijing Guoan 0:0
Česká reprezentace – Málaga 0:1 (Jimenez)
Hajduk Split – AC Sparta Praha 1:3 (Klarić – 2x Hložek, Novák)

Průběžné výsledky a další informace najdete na oficiálním webu turnaje slaviacup.cz, dále také na Twitteru Slaviacup, Facebookové stránce Slavia International Cup a také na Instagramu.


Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články