Podrobné informace pro fanoušky do Liberce | SK Slavia Praha
Více

Podrobné informace pro fanoušky do Liberce

PRAHA – Slavia odehraje v sobotu 18. března od 16:30 venkovní zápas 21. kola ePojisteni.cz ligy v Liberci. Na utkání se chystají tisíce fanoušků Slavie, přečtěte si důležité informace o organizaci prodeje vstupenek, možnostech parkování v Liberci, organizaci pochodu a systému vstupu na stadion.

Vstupenky na zápas

Lístky do sektoru „vlajkonoši hosté“ a západní tribuna sektor F, které se prodávaly ve fanshopu v Praze, jsou vyprodané. Pro slávistické fanoušky je vyhrazena celá západní tribuna, vstupenky si můžete koupit online na Ticketportalu. Nákup vstupenek doporučujeme předem, abyste se vyhnuli frontám na pokladnách. Momentálně zbývá v prodeji posledních 270 míst. Cena vstupenky na jakékoliv místo na stadionu je 150 korun.

Zápas by neměl být vyprodaný, vstupenky na ostatní tribuny budou v prodeji na pokladnách v Liberci tři hodiny před utkáním, tedy ve
13:30. Pokud už neseženete lístky na západní tribunu, můžete si koupit vstupenku kamkoliv jinam. 

Slávistický pochod

Ve 14:30 je sraz všech fanoušků u liberecké radnice na adrese Náměstí Doktora Edvarda Beneše 1/1. Odtud pochod vyrazí přesně ve 14:45 a předpokládaný příchod na stadion je v 15:15. Předpokládáme, že pochodem půjde téměř tisíc fanoušků.

Parkování v Liberci

Pokud jedete do Liberce s výjezdem Tribuny Sever, autobusy odjíždí v sobotu v 11 hodin od Edenu. V centru Liberce fanoušci vystoupí a přidají se k pochodu. Pokud jedete s výjezdem Fanklubu, autobusy zavezou fanoušky až na parkoviště cca 400 metrů od stadionu. Na parkovišti autobusů, které je vyznačeno v mapě, budou autobusy zaparkovány i po utkání a všichni, kdo přijeli autobusem, půjdou po zápase na toto parkoviště.

Pro parkování automobilů fanoušků, kteří půjdou pochodem, jsou k dispozici parkovací plochy v centru města vyznačené na mapě, vzdálenost od stadionu je zhruba 2 kilometry. Kapacita parkovišť je samozřejmě omezena.

Pokud se nezúčastníte pochodu a pojedete rovnou na stadion, využijte parkoviště za západní tribunou. Přijeďte co nejdříve, kapacita parkoviště je samozřejmě omezena. Po naplnění kapacity tohoto parkoviště je možné parkovat v přilehlých ulicích na volných místech anebo využít parkovací plochy před OBI. Od tohoto parkoviště je vzdálenost na stadion zhruba kilometr, nejlepší cesta je ulicí Norská, kterou se dostanete až na parkoviště před západní tribunou.

Příchod na stadion

Na západní tribunu i do sektoru Vlajkonoši hosté je příchod po cyklostezce od ulice Sokolská. Před zábranami je potřeba, aby fanoušci, kteří mají vstupenky do sektorů „Klín vlajkonoši hosté“ a Západní F (tedy vstupenky, které se prodávaly pouze v Praze ve fanshopu), využívali výhradně vstup č. 7. Ostatní fanoušci, kteří mají vstupenky do sektoru A, B, C, D a E Západní (koupené online anebo na pokladnách v Liberci, pokud se nevyprodají), musí jít výhradně vchodem číslo 8. Fanoušky, kteří zvolí jiný vchod, než mají na vstupence, turnikety nevpustí a budou muset jít ke správnému vchodu!

Vzhledem k předpokladu, že kapacita určená pro slávisty bude vyprodaná, žádáme všechny fanoušky, aby na stadion přišli co nejdřív.
Brány otevírají ve 14:30, buďte u stadionu brzo, ať bez problému zaparkujete a dostanete se do hlediště včas.

Přibližně v 15 hodin očekáváme příchod ke stadionu fanoušků ze dvou autobusů Fanklubu a v 15:15 příchod pochodu z centra. I přes rozšířený počet kontrolních míst není příliš pravděpodobné, že když přijdete na stadion až po pochodu, dostanete se do hlediště včas! 

Bezpečnostní kontroly

Bezpečnostní prohlídky bude provádět slávistická bezpečnostní služba, upozorňujeme fanoušky, že budou při vstupu do sektoru prováděny důkladné kontroly na požití alkoholu, návykových látek a vnášení pyrotechniky. Zapálení pyrotechniky řeší hasiči, pokuty jsou od 2 000 do 20 000 Kč podle druhu pyrotechniky.

Osoby, které nějakým způsobem poruší platný Návštěvní řád FC Slovan Liberec, nebudou vpuštěny na stadion nebo budou případně vyvedeny ze sektoru bez nároku na vrácení vstupného. 

Na věšení klubových vlajek je k dispozici předem určené místo v horní a dolní části sektoru. Na jiných místech není možné z bezpečnostních důvodů vlajky věšet.

Vybavení sektoru

V sektoru budou fanouškům k dispozici stánky s občerstvením a samozřejmě toalety. Na pokladně u západní tribuny před vstupem do areálu budou v prodeji bílá derby trička Tribuny Sever, ve kterých by fanoušci měli jít už na pochod, ale která by hlavně všichni měli mít na sobě při derby proti Spartě. V Liberci je tak další možnost, jak si tričko za cenu 150 korun koupit.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články