Vyjádření k přejmenování Edenu po Josefu Bicanovi | SK Slavia Praha
Více

Vyjádření k přejmenování Edenu po Josefu Bicanovi

PRAHA - Slavia v minulosti vyjádřila přání pojmenovat stadion Eden po svém legendárním kanonýrovi. Rádi bychom proto osvětlili aktuální situaci, která se kolem jména našeho legendárního střelce děje.
Na základě článku, který v sobotu vyšel v MF Dnes a v neděli byl publikován na stránkách iDnes, přinášíme doplnění ze strany SK Slavia Praha:

„Nesmírně si vážíme výkonů legendárního Pepiho Bicana v sešívaném dresu. Proto jsme místo příjmu z komerčního pojmenování arény v desítkách milionů korun uvažovali o budoucím čestném přejmenování na Stadion Pepiho Bicana. Současně jsme navrhli zřízení Nadace Pepiho Bicana, do které jsme byli připraveni vložit počáteční vklad ve výši 5 milionů. Panu Ivanu Bicanovi jsme nabídli možnost účasti ve správní radě Nadace. Nebyli jsme však připraveni uspokojit požadavky pana Bicana a odmítáme pojetí celé transakce jako prodej nebo obchod. Jednání již považujeme za ukončená a o tomto záměru dále již neuvažujeme.“

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články