Výherci soutěže o nástup s hráči na Plzeň | SK Slavia Praha
Více

Výherci soutěže o nástup s hráči na Plzeň

PRAHA - Doprovodit hráče na nástup ligového šlágru proti Plzni před vyprodaným Edenem? Jedenácti dětem z řad našich permanentkářů se tento sen splní.
Dva týdny před tímto utkáním jsme vyhlásili soutěž, v rámci které jsme vylosovali jedenáct dětí ze všech, které vlastní permanentku do sektoru Rodiče a děti. Děti doprovodí slávistické hráče na plochu před vyprodaným zápasem proti Viktorii Plzeň už tuto neděli od 16 hodin. Kromě skvělého zážitku dětem zůstanou na památku i speciální trička a společná fotografie s hráči z nástupu.

Na výjimečný zážitek se mohou těšit následující děti:
Filip Rokycanský, Jan Chládek, Václav Flandera, František Šrámek, Jiří Havlíček, Tomáš Štampach, Luboš Pačes, Milan Syřínek, Dalibor Andree, Ondřej Skála a Jitka Jelínková.

Jako náhradníci jsou vylosováni:
Zdeněk Průša a Jan Kacian

Vylosované výherce včetně náhradníků budeme kontaktovat emailem, ve kterém se dozví všechny potřebné informace. Každý výherce musí svou účast potvrdit do 1. března 10:00, jinak jeho místo bude podstoupeno náhradníkům.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články