Jarní soutěž pro fanoušky: Staň se na den vedoucím týmu | SK Slavia Praha
Více

Jarní soutěž pro fanoušky: Staň se na den vedoucím týmu

PRAHA – Před startem jarní části ligy jsme pro majitele permanentních vstupenek připravili atraktivní soutěž. Buďte na všech jarních zápasech v Edenu a vyhrajte skvělou cenu – staňte se na jeden den vedoucím týmu!
Jarní soutěž je určena pro všechny majitele celoročních nebo jarních permanentních vstupenek, kteří budou v Edenu na všechny jarní zápasy Slavie. Ze všech fanoušků, kteří budou podporovat hráče každé domácí utkání, vylosuje vedoucí týmu Stanislav Vlček po skončení sezony jednoho fanouška, který mu v letním přípravném období na jeden den pomůže s jeho prací.

A na co může dočasný vedoucí týmu těšit? Standa Vlček se mu bude před přípravným utkáním osobně věnovat, provede ho domácí šatnou, ukáže mu zázemí A–týmu. Před samotným zápasem fanoušek vytvoří zápis o utkání a seznámí se se všemi činnostmi, které má vedoucí týmu v pracovní náplni. Během utkání pak bude sedět přímo na lavičce s hráči a pomáhat se střídáním hráčů během zápasu.

Podmínkou účasti v soutěži je vlastnit permanentní vstupenku a navštívit všechna jarní domácí utkání hraná v Edenu. Přesný termín přátelského utkání bude výherci sdělen nejpozději dva týdny dopředu.

Chcete se zúčastnit soutěže a nemáte ještě permanentku? Pořiďte si ji na pokladnách předprodeje v Edenu ještě před sobotním zápasem s Jihlavou. Ceny začínají už na 950 korunách, s permanentkou máte zajištěno vaše místo na šlágry jara proti Plzni a Spartě, které budou vyprodány! 

Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

MATCHDAY Plzeň. Zabrat a napravit to

16. 4. 2024
Po výhře, po prohře. Kamery MATCHDAY vyrazily v neděli do Plzně, kde vyprodaná Doosan Arena byla svědkem první venkovní porážky Slavie v probíhajícím ligovém ročníku.

Další články