Dárek pro mistra Afriky: Michael Ngadeu dostal nový vůz | SK Slavia Praha
Více

Dárek pro mistra Afriky: Michael Ngadeu dostal nový vůz

PRAHA/HOTEL MANDARIN ORIENTAL – Na tiskové konferenci před jarní částí sezony byl i defenzivní záložník červenobílých Michael Ngadeu, který zvítězil s Kamerunem v Africkém poháru národů. Jako poděkování za skvělé výkony a reprezentaci na něj čekal před hotelem zaparkovaný dárek.
Vůz Mercedes-Benz GLA z Mototechny předal hráči slávistického A týmu a novému mistrovi Afriky Michaelu Ngadeu Ngadjuiovi provozní ředitel společnosti AAA Auto Petr Vaněček, spolu se zástupci společnost CEFC China a Slavie Praha.

„Jsme velmi pyšní na to, že Michael dostal Slavii do povědomí celého světa. Že se pravidelně objevoval po boku těch nejslavnějších hráčů z předních evropských klubů. Chtěli jsme pro něj proto připravit překvapení. Jsme pyšní na to, že máme partnera AAA Auto, které je také partnerem české ligy. Doufáme, že se Michaelovi bude dárek líbit,“ uvedl předání předseda představenstva Slavie
Jaroslav Tvrdík.

Byla ohromná radost Michaela při Poháru sledovat. Jsme rádi, že takovéto hráče máme. Věřím, že to je důvod pro fanoušky, aby se na jaře přišli na takovou hvězdu podívat," pokračoval Jaroslav Tvrdík.

„Hovořil jsem s panem ředitelem AAA Auto, že když Slavia vyhraje titul, budeme společně připravovat další dárky. Moc bych přál našim hráčům, abychom jim ta auta také mohli předat,“ dodal Jaroslav Tvrdík.

„Jsem rád, že skupina AAA Auto může být u ocenění takového sportovního výkonu. Věříme, že Michael bude mít z dárku radost,“ doplnil provozní ředitel společnosti AAA Auto
Petr Vaněček.

„Velmi si toho vážím a jsem dojatý, protože to je nejkrásnější dárek, jaký jsem kdy dostal. Ani nevím, jak mám poděkovat, budu se snažit, abych uspěl také se Slavií,“ byl dojatý Michael Ngadeu Ngadjui.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články