Náš výkon se lepší, těší trenéra Šilhavého výhra nad Krasnodarem | SK Slavia Praha
Více

Náš výkon se lepší, těší trenéra Šilhavého výhra nad Krasnodarem

MARBELLA – Sešívaní v nedělním přípravném utkání s Krasnodarem vybojovali vítězství 2:1. „Naše hra se lepší, výkon byl komplexnější než proti Osijeku,“ potěšila trenéra Jaroslava Šilhavého zlepšená hra červenobílých.
„Výhra nás těší, protože Krasnodar je silný soupeř. Myslím si, že i náš výkon byl diametrálně odlišný od utkání s Osijekem. Hráli jsme mnohem lépe,“ těšilo trenéra Jaroslava Šilhavého.

V čem se tým od minulého utkání zlepšil? „Proti Osijeku jsme sice odehráli dobré pasáže, ale tentokrát to bylo komplexnější, jak v první, tak ve druhé půli. Měli jsme tam i další šance, mohli jsme dát více gólů, ale jsme spokojeni,“ dodal.

Přípravné utkání s Krasnodarem přineslo minimálně dvě dobré zprávy. Tou první byl způsob, jakým padly obě branky. „Je potěšující, že nám se daří využívat standardní situace,“ zdůraznil trenér.

Druhou dobrou zprávou bylo, že se postupně zapojují do hry všichni hráči. „Jsem rád, že se nám vyprazdňuje marodka a že kluci mohli odehrát alespoň třicet minut. Dokonce i Per-Egil Flo už odehrál celé utkání a myslím, že to zvládl velmi dobře. Obrana fungovala, což se pak odrazilo i na výsledku,“ pochvaloval si kouč sešívaných.

Poprvé nastoupil do zápasu Simon Deli. „Příjemné zjištění bylo, že Simon Deli dal branku hlavou. Ještě není v optimální formě, ale šedesát minut na hřišti zvládl velmi dobře, a navíc svůj výkon korunoval brankou. Možná gól posílal Míšovi do Afriky, aby také večer proti Egyptu skóroval,“ zakončil trenér.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články