Jaroslav Mihalík odchází na hostování do Polska | SK Slavia Praha
Více

Jaroslav Mihalík odchází na hostování do Polska

PRAHA – Křídelní záložník Jaroslav Mihalík odchází na hostování do Polska. Na jaře bude oblékat dres MKS Cracovie Krakov.
Jaroslav Mihalík bude v Cracovii hostovat do 30. června 2016. Oba kluby se dohodly na formě hostování s opcí. „Jako slovenský reprezentant chce mít před červnovým mistrovstvím Evropy hráčů do 21 let jistotu nastupovat v základní jedenáctce a požádal o uvolnění na hostování. Proto mu klub vyšel vstříc,“ vysvětlil předsedou představenstva Jaroslav Tvrdík.

Slovenský reprezentant do 21 let přišel do Slavie v lednu 2016 ze Žiliny, za kterou odehrál přes 100 utkání, včetně několika zápasů v předkolech Evropské ligy. Ve Slavii na jaře sezony 2015/2016 nastoupil do jedenácti zápasů, většinou v základní sestavě. Na podzim letošního ligového ročníku si připsal devět startů a jeden gól, v lize odehrál 373 minut.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články