Jaro v Edenu s permanentní vstupenkou | SK Slavia Praha
Více

Jaro v Edenu s permanentní vstupenkou

PRAHA – První jarní ligové domácí zápasy jsou sice za námi, ale prodej jarních permanentních vstupenek stále probíhá. Zajistěte si vaše místo na šlágr se Spartou a zbylá jarní utkání v Edenu!
Slavia je na prvním místě tabulky a ve všech zbývajících jarních soubojích bojuje o titul. Ve všech zápasech v Edenu bude potřebovat pomoc a podporu svých fanoušků a vy byste rozhodně u těchto utkání neměli chybět! Na jaře navíc v Edenu přivítáme našeho velkého rivala, Spartu, a zápas už je nyní vyprodaný. S permanentkou máte vaše místo zajištěné! Permanentka se vyplatí i díky vstupu zdarma na čtvrtfinále domácího poháru MOL cup, které odehrajeme v Edenu 12. dubna proti Karviné. Permanentní vstupenka je přenosná, pokud nemůžete na zápas jít, můžete ji komukoliv půjčit.

Výhodné ceny permanentních vstupenek

Ceny jarních permanentních vstupenek začínají na 950 korunách do sektorů na Tribuně Sever, nejlepší místa na hlavní tribuně koupíte za 1850 korun s možností uplatnit slevy pro důchodce, studenty, členy Odboru přátel, Fanklubu, držitele průkazu ZTP a TP a permanentkáře z loňské sezony. Pro děti do 15 let je možné využít 50% slevu na permanentní vstupenku Junior a velice výhodná cena je i na permanentky pro jednoho nebo dva rodiče s jedním nebo dvěma dětmi do 150 cm.

Možnosti nákupu permanentky

Prodej na internetu
Permanentní vstupenky lze zakoupit na internetu prostřednictvím Ticketportalu a vyzvednout si je v pražské centrále Ticketportalu (Politických vězňů 15, Praha 1) anebo si ji nechat zaslat na vámi uvedenou adresu (poštovné 150 korun). Permanentku je nutné při objednávce ihned zaplatit a poté si ji kdykoliv vyzvednout v centrále anebo na pokladnách v Edenu během jejich otevírací doby. Přes internet nelze uplatnit žádné slevy.

Prodej na centrále Ticketportalu
Na centrálu Ticketportalu si můžete pro permanentku přijít kdykoliv v otevírací době (pro nákup permanentních vstupenek pondělí až pátek 9 – 17) i bez předchozí internetové rezervace. Při osobním nákupu je možné uplatnit po předložení příslušných průkazů všechny slevy.

Prodej přes eshop proslavisty.cz
Permanentní vstupenku si můžete zakoupit i přes oficiální eshop Slavie. Tuto variantu zvolte v případě, že si chcete permanentku vyzvednout přímo ve fanshopu v Edenu, chcete si objednat k permanentce suvenýry anebo ji chcete poslat na vaši adresu (cena za poslání PPL je 150 korun). Při objednávce si zvolte cenovou kategorii permanentní vstupenky, při volbě místa si vyberte sedadlo z obrázků sektorů u dané cenové kategorie. Upozorňujeme, že prodej probíhá offline, z tohoto důvodu nemusí být vždy vámi vybrané místo k dispozici - v tomto případě budete kontaktováni s nabídkou jiného místa. Permanentní vstupenky je nutné hradit předem platební kartou nebo převodem na účet, vyřízení trvá 48 - 72 hodin od přijetí platby na účet. Ve fanshopu není možné objednávat permanentní vstupenky osobně, vždy je třeba objednávat přes eshop. Permanentní vstupenky nejdou ve fanshopu zhotovit na počkání. Při objednávce není z technických důvodů možné uplatnit žádnou slevu. 

Prodej na pokladnách v Edenu
středa 29. 3.
ZAVŘENO
čtvrtek 30. 3.ZAVŘENO
pátek 31. 3.ZAVŘENO
sobota 1. 4.ZAVŘENO
neděle 2. 4.10 - 18:15

Dárek k permanentce

Ke každé permanentní vstupence navíc získáte dárek – dospělý černý dres anebo dětský černý set dresu s trenkami. Můžete si vybrat mezi velikostmi L a XL u černého dospělého dresu a velikostmi 68, 74, 80, 86, 92, 98, 110 a 122 u dětského černého setu. Upozorňujeme, že zásoby dresů jsou omezené a dospělé velikosti na jednotlivých výdejních místech již nemusí být k dispozici.

V případě dotazů ohledně nákupu permanentních vstupenek nás kontaktujte na emailu kamila.brejtrova@slavia.cz.

Aktuálně

Žáci a dorostenci hráli s Jabloncem, mládežníci vyrazili do zahraničí

19. 3. 2024
Důležitou výhru 2:0 si připsali kluci z U17 proti Plzni. Mladší žáci vyrazili na přátelská utkání a miniturnaje do Německa. U10 a U11 čekala pražská derby se Spartou. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Fotbalista roku: Triumf Trpišovského a dvě stříbra

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Další články