Vstupenky na Slovácko v předprodeji. Maminky mají vstup zdarma | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na Slovácko v předprodeji. Maminky mají vstup zdarma

PRAHA - V předposledním domácím utkání přivítají sešívaní v Edenu Slovácko. Utkání 28. kola se hraje v neděli 8. května od 15:30, a protože je právě tuto neděli i Den matek, všechny maminky mají vstup na utkání zdarma.

Internetový prodej

Vstupenky na utkání se Slováckem už můžete zakoupit v předprodeji prostřednictvím Ticketportalu a jsou v cenové kategorii Z1.

Předprodej na stadionu

Na pokladnách v Edenu pak budou vstupenky dostupné v týdnu před utkáním. Otevírací doba pokladen u vstupu číslo 4 (u trati) je následující:

středa4. 5. 2016 13:00 - 19:00
čtvrtek5. 5. 201612:00 - 18:00
pátek 6. 5. 2016 12:00 - 18:00

Prodej vstupenek v den utkání

V den utkání (neděle 8. května) budou otevřeny pokladny u vstupu číslo 4 a u vstupu číslo 2 od 10 hodin. V závislosti na počtu vstupenek, které byly prodány v předprodeji, mohou být vstupu číslo 2 umístěny dvě mobilní rychlopokladny. Zde bude možné zakoupit vstupenky na severní a jižní tribunu bez možnosti výběru místa.

S mámou na fotbal

Na neděli 8. května připadá letos Den matek, a proto jsme pro všechny maminky přichystali vstup na utkání se Slováckem zdarma. Vstupenku dostane každá maminka, která na utkání dorazí s dětmi. Vyzvednout si ji může pouze na pokladnách u vstupu číslo 4 v Edenu, a to jak v předprodeji, tak v den utkání. Pro maminky bude také připraven doprovodný program.

Nezapomeňte

Slavia pro jarní část udělala několik změn. Ty se týkají také slev na vstupné, které musejí být v den zápasu uplatněny na pokladnách nejpozději 90 minut před výkopem zápasu, tedy do 14:00. Omezení se týká všech, kdo chtějí využít studentskou slevu, slevu pro seniory, slevu pro členy Odboru přátel nebo Fanklubu, slevu pro držitele karet Fortuna a slevu pro držitele průkazů ZTP/TP.


Pro možnost využití vyjmenovaných slev prosím využijte možnosti předprodeje, případně včasný nákup nejpozději 90 minut před začátkem zápasu v den utkání. Slevy do sektoru pro rodiče s dětmi, slevy pro vozíčkáře a dětské vstupenky zůstávají v nabídce bez časového omezení.

Máte obavy, že byste se hodinu a půl před výkopem v Edenu nudili? I tentokrát pro vás bude nachystána fanzóna v prostoru před stadionem, kde můžete nasát slávistickou atmosféru.

Sektor hostí

Vstupenky do sektoru hostí budou v den utkání v prodeji na pokladnách u vstupu do sektoru hostí (vstup 3)  Prodej bude zahájen 2 hodiny před výkopem, tedy ve 13:30.

Aktuálně

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Další články