Slavia k dozvukům utkání v Jihlavě | SK Slavia Praha
Více

Slavia k dozvukům utkání v Jihlavě

PRAHA - Přečtěte si vyjádření klubu k dozvukům po utkání s Jihlavou:
Důrazně se ohrazujeme proti způsobu, jakým některá média informovala o řízení pátečního utkání Jihlava - Slavia, z něhož může vyplývat, že rozhodčí Paták vedl zápas cíleně ve prospěch našeho klubu. A upřímně nás mrzí a jen těžko dokážeme pochopit, že podnět k takovému vnímání dali svými výroky na sociálních sítích někteří slávističtí fanoušci.

Není žádný důvod, proč by měl být zápas označován jako tendenčně vedený ve prospěch Slavie. K žádnému ovlivnění zápasu ani jeho výsledku nedošlo a ani počet sporných rozhodnutí u běžných přestupků nijak nevybočil z hranic toho, co normální fotbalový zápas přináší.

Slova o “nakloněné rovině” či “plíživému vedení zápasu daným směrem” jsou pro nás nepřijatelná a odmítáme, abychom jakýmkoliv způsobem byli označováni za někoho, kdo si nepočíná na hřišti čestně. Celková filozofie SK Slavia Praha je totiž přesně opačná a v nové éře klubu rádi přijmeme spoluzodpovědnost za kultivaci fotbalového prostředí.

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články