ONLINE: Slavia hraje v Jihlavě, vrací se Škoda | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje v Jihlavě, vrací se Škoda

PRAHA - Jako první v 17. kole se od 18:00 představí sešívaní na hřišti předposlední Jihlavy. Do sestavy se po zranění vrací Milan Škoda.
Základní sestava doznala oproti úvodnímu jarnímu kolu pouze jedné změny. Lukáš Železník přenechal místo v základu dnešnímu kapitánovi Milanu Škodovi. Jeho parťákem v útoku tak bude Muris Mešanovič, který místní stadionek Vysočiny zná velmi dobře.

Post brankáře, obrana a záloha zůstávají oproti zápasu s Brnem beze změny. K té došlo akorát na lavičce, kam se poprvé dostal Jaroslav Mihalík, který už je stoprocentně v pořádku. Na rozdíl od zápasu s Brnem z nominace vypadli Jan Štohanzl a Antonín Barák.

Sestava Slavie: Berkovec - Bořil, Bílek, Deli, Jablonský - Souček - Vukadinovič, Hušbauer, Zmrhal - Mešanovič, Škoda

Lavička náhradníků: Pavlenka, Mikula, Frydrych, Latka, Piták, Železník, Mihalík

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články