Juniorka vstupuje do jara, první kolo dorostu odloženo | SK Slavia Praha
Více

Juniorka vstupuje do jara, první kolo dorostu odloženo

PRAHA - Jarní část soutěže o víkendu začne také pro slávistickou juniorku, která se stejně jako A-tým utká s Jihlavou.
Zápas juniorky, která je aktuálně na třetím místě tabulky, proti deváté Jihlavě začne v neděli 21. února v 10:15 na UMT v Edenu. O den dříve měli na umělce vstoupit do jarní části také nejstarší dorostenci. Duel s Českými Budějovicemi byl ale z důvodů velké marodky v kádru soupeře odložen.

Aktuálně

Douděra 2028: Rodina i domov. Jsem tu šťastný

16. 4. 2024
David Douděra prodloužil se Slavií smlouvu do 30. června 2028. V rozhovoru okomentoval bezprostřední dojmy, prozradil, který okamžik považuje v červenobílých barvách za svůj zatím nejsilnější, nastínil plány nejen do konce sezony.

Vysoké vítězství U14 nad Plzní, mladší dorostenci natáhli úspěšnou sérii

16. 4. 2024
Kluci z U14 předvedli proti Plzni skvělý výkon a porazili lídra soutěže 7:1. Mladší dorostenci vyhráli už páté utkání v řadě. Přípravkám se povedlo přátelské utkání v Liberci. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Čtyři branky Spartě a postup do finále poháru

15. 4. 2024
Slavistky si připsaly další velké vítězství, když v semifinále poháru porazily Spartu 4:0. Branky zařídily Khýrová a po změně stran McLaughlin, Nekesa a Veselá. Ve finále se utkají 8. května se Slováckem, které vybojovalo postup na penalty proti Slovanu Liberec.

Další články