ONLINE: Generálka proti osmifinalistovi Ligy mistrů | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Generálka proti osmifinalistovi Ligy mistrů

MARBELLA - Od 16:00 hrají sešívaní generálku na jarní část Ligy mistrů proti Dynamu Kyjev. Utkání vysílá ČT Sport, můžete ho sledovat také na webu České televize.
Sestava Slavie: Berkovec - Bořil, Bílek, Deli, Jablonský - Souček - Vukadinovič, Hušbauer, Zmrhal - Železník, Škoda

Na lavičce pro dnešek nebudou zranění Zdeněk Linhart a Jaroslav Mihalík. Kvůli lehkým zdravotním problémům nemůžou do utkání zasáhnout ani Jan Štohanzl a Jan Kucha. Jak Štohanzl, tak Kuchta by od pondělí měli trénovat s mužstvem, se kterým ve čtvrtek poprvé trénoval i Mihalík.

Dynamo Kyjev má za sebou úspěšný podzim. Na evropské scéně Dynamo doslova zářilo. Po šestnácti letech se probojovalo do osmifinále Ligy mistrů, když ve skupině skončilo na druhé příčce za Chelsea. 24. února ho tak čeká souboj s Manchesterem City. V ligové tabulce je sice obhájce titulu na druhé příčce, má ale shodný počet bodů jako první Šachtar Doněck. 





Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články