Páteční generálka s Dynamem Kyjev | SK Slavia Praha
Více

Páteční generálka s Dynamem Kyjev

MARBELLA – Slávisty čeká v pátek poslední přípravné utkání ve Španělsku. Od 16:30 se utkají s Dynamem Kyjev, zápas můžete sledovat na obrazovkách ČT Sport nebo na webu České televize.
Zápas se bude hrát na stejném stadionu jako utkání s Lechem Poznaň. Do zápasu nezasáhne dvojice Jaroslav Mihalík a Zdeněk Linhart, ale u obou hráčů se zdravotní stav rapidně zlepšuje.

Ve středu i ve čtvrtek měli sešívaní po jednom tréninku, slávisté už ladí formu na začátek jarní části ligy a odpočinek je důležitý. Ve čtvrtek dopoledne měli ještě vybraní hráči individuální trénink. Jak probíhá den na soustředění, to pro vás natáčel ve čtvrtek Milan Škoda pomocí Go Pro kamery a v pátek se můžete těšit na záznam.

Páteční utkání s Dynamem Kyjev budete moci sledovat od 16:00 na ČT Sport, případně utkání bude také k dispozici na webu České televize.

Zveřejnil(a) SK Slavia Praha dne 4. únor 2016

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články