Vstupenky na první jarní kolo v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na první jarní kolo v prodeji

PRAHA/EDEN - V souvislosti se změnami v klubu, příchodem nových posil a s tím spojeným očekáváním fanoušků registrujeme značný nárůst zájmu o jarní zápasy Slavie, který se promítá do zvýšené poptávky po permanentních vstupenkách a jednotlivých vstupenkách na domácí zápasy SK Slavia Praha. V zájmu co nejhladšího odbavení a nejvyššího možného komfortu při vstupu na stadion jsme přistoupili k následujícím organizačním opatřením:

Internetový prodej

Prodej vstupenek na internetu prostřednictvím ticketportal.cz byl zahájen 1.2. Na internetu je možné zakoupit vstupenku do všech otevřených sektorů včetně vstupenek na klubová sedadla Silver a Gold. Nákup vstupenek přes internet je rychlý a pohodlný a doporučujeme ho každému, kdo se chce vyhnout frontám u pokladen na stadionu.

Pokladny na stadionu - předprodej

Předprodej na pokladnách v Edenu bude zahájen ve středu 10.února s následující provozní dobou:

10.2. středa 13-19
11.2. čtvrtek 12-18
12.2. pátek 12-18

Pro předprodej jsou vyčleněné pokladny u vstupu číslo 4 v ulici Pod altánem.

Pokladny na stadionu - v den utkání

V den utkání budou otevřeny pokladny u vstupu č. 4 a nově také u vstupu č. 2 vždy od 10 hodin. U vstupu č 2. navíc budou umístěny dvě mobilní rychlopokladny, kde bude možné zakoupit vstupenky na tribunu sever bez možnosti výběru místa. Rychlopokladny budou otevřeny v den utkání od 14 hodin.

Ceny vstupenek

Vstupenky na všechna jarní utkání Slavie budou v cenové kategorii Z1, s výjimkou utkání proti Plzni, které bylo zařazeno do kategorie Z2.

Omezení slev před zápasem

Vzhledem ke snaze o co nejrychlejší odbavení u pokladen a eliminování front jsme byli nuceni přistoupit k omezení poskytování slev na vstupné. Veškeré slevy musejí být v den zápasu uplatněny na pokladnách nejpozději 90 minut před výkopem zápasu. Poskytování slev v předprodeji zůstává nedotčeno. Omezení se týká všech, kdo chtějí využít studentskou slevu, slevu pro seniory, slevu pro členy Odboru přátel nebo Fanklubu, slevu pro držitele karet Fortuna, dětskou vstupenku a slevu pro držitele průkazů ZTP/TP.

Pro možnost využití vyjmenovaných slev prosím využijte možnosti předprodeje, případně včasný nákup nejpozději 90 minut před začátkem zápasu v den utkání. Slevy do sektoru pro rodiče s dětmi a slevy pro vozíčkáře zůstávají v nabídce bez časového omezení.

Jižní tribuna

Počínaje zápasem s Brnem budou pravidelně otevírány sektory č. 125 a 126 na jižní tribuně. V obou sektorech bude na základě četných žádostí nulová tolerance kouření, prosíme proto všechny návštěvníky, aby zákaz bezvýhradně dodržovali.

Zákaz kouření

Zákaz kouření platí v celém areálu stadionu, a proto opakovaně žádáme všechny fanoušky o vzájemnou ohleduplnost a respekt vůči návštěvnímu řádu stadionu. Pořadatelská služba bude problému kouření v Aréně věnovat zvýšenou pozornost, porušení zákazu kouření může vést až k vyvedení ze stadionu.

Vstupy na stadion

Při všech jarních zápasech budou otevřeny všechny vstupy na stadion. Prosíme návštěvníky, aby v nejexponovanějších časech využívali k příchodu na západní a jižní tribunu také méně využívaný vstup č. 4.

Permanentky

Nejjednodušším a současně nejlevnějším způsobem, jak sledovat domácí zápasy Slavie, je pořízení permanentní vstupenky na jarní část sezony. Permanentky je možné zakoupit v předprodeji, nebo také ještě v den zápasu s Brnem u pokladen před vstupem č. 4. Pro pohodlný nákup permanentních vstupenek je také možné kontaktovat sekretariát Odboru přátel nebo Fanklubu, kteří tuto službu svým členům standardně poskytují.

Sektor hostů

Fanoušci hostujících klubů si budou moci vstupenky pořídit předem prostřednictvím internetu (ticketportal.cz) nebo přímo na stadionu u mobilních pokladen umístěných nově přímo u vchodu č. 3. Všem hostujícím klubům rovněž budeme nabízet možnost vlastní distribuce vstupenek v rámci jejich možností a kapacit.

Stewardi

Před zápasy v Eden Aréně budou fanouškům k dispozici označení stewardi, kteří budou příchozí informovat o možnostech nejrychlejšího nákupu vstupenek a o vstupu do Arény. Stewardi budou mít informace o aktuálních čekacích dobách u konkrétních pokladen a budou připraveni poradit a co nejefektivněji rozdělit zátěž na jednotlivé pokladny a sektory.

Jednoduchá rada závěrem

Pro jarní část sezony očekáváme zvýšený divácký zájem a tím i větší nápor při nákupu vstupenek a stadionových vstupů. Recept jak se mu vyhnout je jednoduchý a časem odzkoušený. Nenechat pořízení vstupenek ani příchod do hlediště na poslední chvíli. Budeme naopak rádi, přijdete-li včas, zastavíte se ve fanzóně, následně si a užijete předzápasový program uvnitř arény a v klidu se připravíte na fotbalový zážitek. Těšíme se na vás.



Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články