Magazín Poločas: Nové posily i 150 let trenéra Maddena | SK Slavia Praha
Více

Magazín Poločas: Nové posily i 150 let trenéra Maddena

PRAHA - Blíží se zápas s Teplicemi a s ním samozřejmě i první magazín Poločas letošního jara. Představí se vám nové posily, ve velkém rozhovoru se pak dozvíte, jaké cíle si dal Krizstián Tamás ve svém půlročním hostování.
První velký rozhovor představuje jednu z posil slávistického kádru. Devatenáctiletý levý obránce Krizstián Tamás prozradil, jak se aklimatizuje v Praze nebo jaké to je, nastupovat za národní mužstvo. Hovořil také o tom, jaký zážitek je pro mladého kluka odchod do AC Milán.

Dvacet pět let trénovala sešívané legenda John William Madden. V letošním roce, konkrétně pak 11. června, uplyne přesně 150 let od narození muže, který zcela změnil fotbal ve Slavii. Na straně 22 si proto můžete přečíst, jaká byla cesta bývalého hráče Celticu Glasgow do Slavie a v čem tkvěla jeho výjimečnost.

Na straně 28 je rozhovor s mladou nadějí sešívaných stoperem Miroslavem Routkem. Tomu se přes zimu dařilo. Za A tým si v premiérovém startu připsal branku, a aby toho nebylo málo, další vstřelil v dresu reprezentační devatenáctky.

Nechybí ani tradiční představení soupeře, ohlédnutí za uplynulými zápasy nebo zpravodaj odboru přátel.

Magazín Poločas koupíte na obvyklých místech - ve fanshopu, na pokladnách nebo od kolportérů u stadionu a na tribunách - za 20 Kč.



Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články