Šance jsou stále stejné, říká slávistický střelec | SK Slavia Praha
Více

Šance jsou stále stejné, říká slávistický střelec

Zimou se protrénoval do střelecké formy. Minulou neděli dal Tomáš Došek dvě branky Hradci, ve čtvrtek večer si připsal další zásah. Svou trefou rozhodl pohárový duel s Besiktasem. Po přihrávce Dostálka se prohnal okolo bývalého brazilského reprezentanta Zaga...
Zimou se protrénoval do střelecké formy. Minulou neděli dal Tomáš Došek dvě branky Hradci, ve čtvrtek večer si připsal další zásah. Svou trefou rozhodl pohárový duel s Besiktasem. Po přihrávce Dostálka se prohnal okolo bývalého brazilského reprezentanta Zaga a obhodil vyběhnutého gólmana. „Ríša mi poslal parádní balón do běhu. Nejdřív jsem chtěl počkat na spoluhráče a nahrát, ale když Cordoba vyběhnul, tak jsem to zkusil sám. Jestli udělal chybu? Usnadnil mi situaci, mě to nevadilo,“ prohodil lišácky.

Tomáš doufá, že ke třem gólům přibudou na jaře další. „Snad mi to vydrží, jsem rád, že mi to tam padá,“ podotkl se širokým úsměvem. „Jestli se chci stát králem slávistických střelců? Tohle já nesleduju, zajímají mě zápasy a body.“

Výhra 1:0 podle útočníka postupovou tajenku rozhodně nerozluštila. „Čeká nás odveta, hosté budou mít výhodu vlastního publika. Šance jsou pořád stejné, půl na půl.“ Střetnutí v Istanbulu se hraje už za týden, fotbalisté se ale ještě v neděli utkají v dolíčku s Bohemkou. „Máme dost času na odpočinek, únava nebude,“ má Došek jasno.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články