Besiktas se chystá do Prahy | SK Slavia Praha
Více

Besiktas se chystá do Prahy

Včerejším vítězstvím nad Istanbulsporem prodloužil Besiktas svou sérii neporazitelnosti v letošní sezóně – v mistrovských utkáních ještě nepoznal porážku. Na rozdíl od minulého týdne, kdy náš soupeř v Poháru UEFA hladce vyhrál na hřišti Kocaelisporu (5:0), byla cesta za třemi body těžší – Besiktas sice rychle vedl 2:0, pak ale hosté snížili a po tahanicích mezi oběma týmy byl vyloučen Sergen. „Zápas byl velmi náročný, proto je velmi důležité, že jsme uspěli.“
Včerejším vítězstvím nad Istanbulsporem prodloužil Besiktas svou sérii neporazitelnosti v letošní sezóně – v mistrovských utkáních ještě nepoznal porážku. Na rozdíl od minulého týdne, kdy náš soupeř v Poháru UEFA hladce vyhrál na hřišti Kocaelisporu (5:0), byla cesta za třemi body těžší – Besiktas sice rychle vedl 2:0, pak ale hosté snížili a po tahanicích mezi oběma týmy byl vyloučen Sergen. „Zápas byl velmi náročný, proto je velmi důležité, že jsme uspěli,“ podotkl kouč Mircea Lucescu, jenž byl nespokojen s řízením duelu. „Rozhodčí utkání nezvládl, zvlášť co se týče provokací soupeře.“

Nyní se však Lucescu zabývá jen nadcházejícím střetnutím na Slavii. Do Prahy přicestuje výprava na dvě fáze – v úterý část funkcionářů, ve středu mužstvo. Přílet hlavního voje na ruzyňské letiště je ohlášen na 11:30 našeho času, strahovský trénink na devatenáctou hodinou. Mezi hráči bude chybět ofenzivní záložník Tümer, který si poranil koleno při reprezentačním zápase Turecko – Ukrajina (0:0). Otazník se vznáší i nad jeho startem v odvetě.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Sigma. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články