První Poločas v roce 2014: Rozhovor s Karlem Pitákem | SK Slavia Praha
Více

První Poločas v roce 2014: Rozhovor s Karlem Pitákem

PRAHA/EDEN – Při dnešním večerním utkání s Duklou vychází zároveň první magazín Poločas v roce 2014. Kromě ohlédnutí za zimní přípravou nebo představení nových slávistických posil v něm najdete velký rozhovor s kapitánem Karlem Pitákem.
Desátý Poločas letošní sezony přinese hned na prvních stránkách velký rozhovor s kapitánem Karlem Pitákem. Zavzpomínáme nejen na první jarní utkání v Olomouci, ale také na Pitákovo první působení ve Slavii nebo angažmá v rakouském Salcburku. Karel Piták také hovoří o trénování malých dětí, kterému se věnuje v Horních Počernicích, kde bydlí.

V Poločas dále najdete ohlédnutí za přípravou nebo představení zimních posil. Vedle statistického ohlédnutí za zápasem s Olomoucí se můžete těšit i na poslední díl seriálu "Všude Slávie", přibližujícího osudy Slavií v evropských fotbalových, a dnes nejen fotbalových, ligách. Tentokrát nás článek zavede do Slovinska a Chorvatska.

Na závěr nechybí připomenutí vstupu slávistické juniorky do jarní části soutěže. Aktuální lídr Juniorské ligy začne svou cestu za titulem v pondělí v Třinci. A dorost, z něhož v Poločase vypíchneme hned několik reprezentantů, už má za sebou jedno kolo na Slovácku.

Magazín Poločas č. 9 koupíte v den utkání ve Fanshopu, na vybraných stáncích s občerstvením nebo u kolportérů před stadionem i v ochozech. Cena časopisu je 20 Kč.

Aktuálně

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Další články