V pátek z Vysočan do Edenu speciálními autobusy! | SK Slavia Praha
Více

V pátek z Vysočan do Edenu speciálními autobusy!

EDEN - V pátek se Vysočany i okolí Edenu zahalí do červenobílých barev. Nejprve mohou jít fanoušci podpořit hokejisty Slavie do O2 Areny v utkání s Třincem, které začíná v 17:30. Ve 20:15 hodin je potom na stadionu v Edenu výkop prvního jarního domácího zápasu. Fotbalisté Slavie v něm budou bojovat v malém pražském derby s Duklou Praha.
Ve spolupráci s hokejovou Slavií vypravujeme pro fanoušky, kteří se budou chtít co nejrychleji přemístit z hokeje na fotbal, čtyři autobusy. Přeprava autobusy je zdarma. Autobusy mohou využít fanoušci, kteří se prokáží buď permanentkou na fotbalovou Slavii nebo vstupenkou na fotbalový zápas Slavie s Duklou.

Autobusy s logem Slavie budou připraveny v 19:45 hodin u stanice metra Českomoravská. Autobusy budou odjíždět od O2 Areny deset minut po skončení hokejového utkání, nejpozději však v 19:55 hodin, aby se fanoušci stihli přepravit na začátek fotbalového zápasu. V případě prodloužení, respektive samostatných nájezdů, budou autobusy odjíždět postupně podle zájmu diváků.

Do autobusů budou vpuštěni pouze fanoušci s platnou vstupenkou na utkání Slavie s Duklou nebo s fotbalovou permanentkou!

Ostatním divákům, kteří nevyužijí možnosti předprodeje vstupenek na utkání Slavie s Duklou nebo nejsou držiteli fotbalové permanentky, doporučujeme využít linku 136, která odjíždí od autobusové zastávky Nádraží Libeň. Autobus jede přímo na zastávku Slavia, jízda trvá zhruba 20 minut.

Podrobnosti o akci Sešívaný pátek najdete zde 

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články