Bazal na hostování na Žižkov, Hurka do Budějovic | SK Slavia Praha
Více

Bazal na hostování na Žižkov, Hurka do Budějovic

PRAHA/EDEN – Josef Bazal bude na jaře hostovat v druholigové Viktorii Žižkov, Martin Hurka zase v jihočeském Dynamu České Budějovice.
Slavia s Josefem Bazal zároveň prodloužila smlouvu do 30. června 2017. Na Žižkov odchází mladý záložník na půlroční hostování bez opce. Viktoria je osmá ve Fotbalové národní lize.

Na Žižkově byli během zimní přestávky na testech také záložníci
Martin Hurka a Viktor Šimeček, ani jeden z nich ale v druholigovém celku na jaře působit nebude.

Martin Hurka už trénuje s týmem Českých Budějovic, kde bude slávistický odchovanec na jaře hostovat. České Budějovice jsou v současnosti na 5. místě druholigové tabulky.

Viktor Šimeček by měl jaře patřit do slávistické juniorky, ale největší porci zápasů pravděpodobně odehraje v třetiligové Admiře. „Je důležité, aby Viktor hrál. Bude trénovat kombinovaně s juniorkou a Admirou. Chtěli bychom, aby hrál více třetí než juniorskou ligu,“ uvedl sportovní ředitel.

Na hostování do slovenské Myjavy odchází z juniorky defenzivní záložník Denis Duga. „Kdyby hrál v jeho věku slovenskou ligu, tak by nám to mohlo pomoci a mohl by se ukázat. Může mu to jen prospět,“ objasnil situaci kolem Dugy Karol Kisel.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články