Proběhlo focení A-týmu před jarní částí | SK Slavia Praha
Více

Proběhlo focení A-týmu před jarní částí

PRAHA/EDEN – V pondělí proběhlo focení A-týmu před jarní částí sezony 2013/14. Nová týmová fotografie dozná oproti té loňské několika změn jak v hráčském kádru, tak v realizačním týmu.
Kromě hráčů, kteří již nepatří do kádru áčka, se po dlouhé době s týmem nefotil kustod Jiří Strnad. Ten už pracuje pro fotbalovou reprezentaci a u Slavie ho nahradil Jiří Švěněk. Vedle výměny hlavního trenéra během podzimu proběhla také změna na postu kondičního trenéra. K áčku se opět vrátil Jan Budějský.

Z aktuálního kádru chyběli na pondělním focení
Martin Dobrotka, který se léčí po zranění v Bratislavě, a Fernando Neves. Kapverdský obránce měl dopředu naplánované lékařské vyšetření.

Nová týmové fotografie bude v nadživotní velikosti k vidění v nejbližší době na VIP recepci na stadionu v Edenu. Počítá se také s prodejem nového týmového plakátu. O samotné ztvárnění slávistického týmu se opět postaral klubový fotograf Martin Malý. „Slavii fotím už dvanáctou sezonu, poprvé jsem však fotil týmovou fotografii v zimní přestávce,“ uvedl fotograf. 

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články