Ve Fanshopu akce Umbro 1 + 1 zdarma! | SK Slavia Praha
Více

Ve Fanshopu akce Umbro 1 + 1 zdarma!

EDEN - Přijďte do slávistického Fanshopu, kupte si jeden kus slávistického UMBRO oblečení a druhý ve stejné ceně nebo levnější dostanete zdarma!
Při koupi dvou kusů získáte další dva kusy zdarma. Máte tak jedinečnou příležitost vyrazit na první venkovní jarní zápas do Olomouce nebo na první domácí jarní zápas s Duklou ve značkovém slávistickém oblečení!

Akce platí od pondělí 17. února do čtvrtka 27. února v kamenné prodejně Fanshopu Slavie a na e-shopu www.proslavisty.cz, kde najdete seznam zboží, které je v akční nabídce, a návod, jak objednávat. Ve Fanshopu jsou pak dále v prodeji i jednotlivé položky triček, bund a nebo kalhot, které nejsou na e-shopu.

V akci nejsou domácí a venkovní dospělé a dětské dresy, trenýrky a stulpny z této sezóny. Na oblečení v akci už není možné uplatnit žádnou další slevu.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články