Billboardový advent finišuje. Zbývá poslední týden! | SK Slavia Praha
Více

Billboardový advent finišuje. Zbývá poslední týden!

PRAHA/EDEN – Tři adventní týdny znají své vítěze, zbývá posledních pár dní, aby se i ostatní fanoušci Slavie mohli zúčastnit soutěže o hlavní výhru – originální hráčský dres a prohlídku zázemí a šatny Slavie v Edenu s vedoucím týmu Standou Vlčkem.
Posílejte nám fotografie slávistických billboardů, atraktivní cena může být stále vaše!

Vítězkou třetího týdne je paní Jana Havlíková, která nám poslala fotografie z Valašského Meziříčí a Rožnova pod Radhoštěm. Stala se tak druhou vítězkou z Moravy, Češi, pochlapte se a hledejte billboardy se slavnými slávisty i blíže k hlavnímu městu!

Všichni týdenní vítězové získali vstupenky na zápas s Mladou Boleslaví, který se koná v neděli 3. března od 18:05 v Edenu, každý pak obdrží slávistický suvenýr – čepici, šálu nebo originální hráčský dres. Hlavní výhru – originální hráčský dres a prohlídku šatny a zázemí A-týmu s vedoucím týmu Standou Vlčkem – získá autor největšího počtu fotografií. Pokud tedy zašlete vaše úlovky v týdnu před zápasem s Mladou Boleslaví, stále máte šanci!

Soutěž pokračuje až do soboty 2. března. U billboardů se nemusíte fotit vy osobně, stačí nám jenom foto samotného poutače plus info, kde se nachází. Fotky pošlete na email soutez@slavia.cz. Obrázky můžete také vkládat na Facebook, a to na zeď této události, nebo na svůj twitterový účet s hashtagem #hvezdanaspravnemmiste.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Sigma. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články