Informace pro fanoušky k zápasu v Olomouci | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky k zápasu v Olomouci

PRAHA/EDEN - V neděli 24. února od 17 hodin budou fotbalisté Slavie bojovat o první jarní body na Andrově stadionu se Sigmou Olomouc.
Přinášíme vám organizační informace, které vydal pořadatel nedělního zápasu.

Pro fanoušky Slavie se vstupenky prodávají přímo na místě, vstupenky jsou do sektoru hostí. Vstup do tohoto sektoru je vchodem číslo 9 z ulice Na Střelnici, sektor hostí se nachází na východní tribuně Androva stadionu (viz. mapa a plánek).

Pokladna, kde se budou prodávat vstupenky pro fanoušky Slavie, je umístěna v bezprostřední blízkosti sektoru hostů. Cena je 90 (nekryté sezení) nebo 120 korun (kryté sezení).


Organizátoři informují, že pořadatelská služba bude u vstupu na stadion provádět zvýšené bezpečnostní kontroly. Jako na všech stadionech klubů Gambrinus ligy je zakázáno používat pyrotechniku. Pořadatelé zápasu děkují za dodržování Návštěvního řádu stadionu, který je umístěn u vstupu do sektoru.

Na základě novely přestupkového zákona platné od října 2012 by se mohli někteří fanoušci na stadionu dostat do problémů v momentě zakrytí obličeje. Za zahalený obličej, který znesnadňuje nebo znemožňuje identifikaci, hrozí totiž návštěvníkům organizovaného sportovního utkání ve správním řízení až desetitisícová pokuta.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články