Slávistický billboardový advent pokračuje | SK Slavia Praha
Více

Slávistický billboardový advent pokračuje

PRAHA/EDEN – První kolo soutěže „Slávistický billboardový advent“ zná svého vítěze. Tím se stal pan Martin Moulis, který se vyfotil s billboardy hlavně na Moravě.
Každý fanoušek se může zúčastnit dalšího kola soutěže, které probíhá do neděle 17. února a ve kterém se hraje o slávistickou šálu a dvě vstupenky na první jarní domácí zápas (v neděli 3. března proti Mladé Boleslavi).

Posílejte nám fotografie slávistických billboardů, čím více fotek pošlete, tím větší šanci na výhru máte! Tentokrát už se u nich nemusíte fotit vy osobně, stačí nám jenom foto samotného poutače plus info, kde se nachází. To pošlete buď na email soutez@slavia.cz. Obrázky můžete také vkládat na Facebook, a to na zeď této události, nebo na svůj twitterový účet s hashtagem #hvezdanaspravnemmiste. Uzávěrka druhého kola je v neděli 17. února ve 12:00.

Cena pro neděli 17. února: Slávistická šála + 2 vstupenky na domácí zápas s M. Boleslaví

Cena pro neděli 24. února: Originální hráčský dres ze sezony 2011/2012 + 2 vstupenky na domácí zápas s M. Boleslaví

Uzávěrka pro poslední neděli bude den před utkáním Slavia – Mladá Boleslav (3. března). Samotný výherce celé čtyřtýdenní soutěže bude představen na tomto utkání a obdrží originální hráčský dres a předplatné časopisu Maxim.

Pokud předání samotného „vítězného šeku“ na hrací ploše během zápasu nestačí, máme pro výherce ještě speciální cenu – nový vedoucí A mužstva Standa Vlček uvaří pro vítěze kávu v prostorách šatny Slavie, po kterých ho také provede.

Pokud tedy nevyhrajete po prvním týdnu soutěže, máte pořád šanci získat hlavní cenu. Ta se totiž jako jediná počítá pro nejaktivnějšího soutěžícího během celé soutěže. V neděli 17. února a 24. února budeme vyhlašovat nejlepší soutěžící vždy jen za jeden uplynulý týden.

Upozornění: Billboardy se nachází i u dálnic a silnic I. třídy, kde však z bezpečnostních důvodů nedoporučujeme zastavovat.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články