Dopoledne posilovna, odpoledne hřiště | SK Slavia Praha
Více

Dopoledne posilovna, odpoledne hřiště

CORNELIA DIAMOND/BELEK - Dopolední déšť pozměnil tréninkový plán sedmého dne soustředění v Beleku.
Místo na hřiště šli hráči po snídani nabírat tréninkové dávky do posilovny. 

Kompletní fotogalerii ze sedmého dne soustředění si můžete prohlédnout zde

Všech třiadvacet hráčů Slavie spolu s realizačním týmem tak vyrazilo na nedaleké hřiště do Sportovního areálu Cornelia Diamond krátce po třetí hodině odpoledne místního času. 


Po tradiční rozcvičce hráči nacvičovali finální část útočné fáze, kombinace s rychlým přechodem do útoku, střelbu a zakončení.

„Čony, to byla dělovka,“ zavolal uznale na svého slovenského spoluhráče brankář Kamil Čontofalský poté, co prudkou střelu Matúše Čonky vytěsnil nad břevno. 


Závěr tréninku vyplnila hra na velkém hřišti na 2 krát 10 minut.

„Výborně Karol!“ zavolal z tribuny vedoucí mužstva Stanislav Vlček na Karola Kisela, když jeho krásná křížná střela z hranice velkého vápna zaplula ke vzdálenější tyči branky.

„To já už bych dávno ležel na zemi a měl to,“ přesvědčoval osazenstvo střídačky trenér gólmanů Martin Vaniak.

Závěr tréninku sledovali bývalí hráči Slavie, kteří v Beleku také absolvují herní soustředění. Víťu Trubilu vzápětí čekal na stejném hřišti zápas s Dinamem Minsk proti FK Rad Beograd. Michal Švec se na své kamarády přišel podívat z nedalekého hotelu, kde je ubytována fotbalová výprava maďarského Györu. 

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články