Soustředění v Beleku začalo | SK Slavia Praha
Více

Soustředění v Beleku začalo

CORNELIA DIAMOND/BELEK – Krátce po sedmé hodině večer přistálo letadlo se slávistickou výpravou na letišti V Antalyi.
Hráče červenobílého celku přivítalo typické jarní počasí, i večer se rtuť teploměru pohybovala kolem osmnácti stupňů Celsia. 


Po zhruba půlhodinové cestě autobusem dorazila výprava se třiadvaceti hráči a členy realizačního týmu do Beleku. Domovem slávistů se na deset dnů stal Hotel Cornelia Diamond Golf Resort and Spa. 


Slávistický tým není jediným fotbalovým celkem, který využívá zázemí špičkově zařízeného hotelu. Spolu se slávisty jsou zde na soustředění například i fotbalisté Zenitu Petrohrad nebo Bate Borisov. 


V pondělí dopoledne čeká slávisty v Beleku první herní trénink. V půl desáté tamního času hráči vyrazí na nedaleké hřiště. 


Hráči Slavie na soustředění v Beleku: 

Brankáři: Kamil Čontofalský, Matej Rakovan. 

Obránci: David Hubáček, Milan Nitrianský, Matúš Čonka, Martin Dostál, Martin Dobrotka, Martin Juhar, Milan Bortel. 

Záložníci: Karol Kisel, Marcel Gecov, Štěpán Koreš, Ondřej Petrák, Viktor Šimeček, Martin Hurka, Luboš Tusjak, Tomáš Mičola, Robert Hrubý, Jaromír Zmrhal. 

Útočníci: Milan Škoda, Jan Vošahlík, Martin Fenin, Dávid Škutka.


První zápas čeká slávisty v Beleku ve středu 6. února s Wislou Krakow. Výkop je v 15 hodin místního času. 

Aktuálně

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články