Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí | SK Slavia Praha
Více

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

„Přihodilo se mi při tréninku zranění v oblasti zápěstí. Jedná se o zlomeninu člunkové kosti, ve které už mám jeden šroub z dřívějška, který se uvolnil,“ popisuje dvaadvacetiletý odchovanec mládežnické akademie, který v aktuální sezoně odchytal šestnáct zápasů za B-tým

Sirotníka čeká ve čtvrtek 18. dubna operace v Ústřední Vojenské Nemocnici, po které bude následovat rehabilitace. „Jdu na reoperaci zápěstí. Rehabilitace by měla trvat zhruba dva až tři měsíce. Mělo by to vyjít tak, abych byl na letní přípravu zpátky. Budu dělat vše pro to, abych byl brzy zpět na hřišti,“ hlásí odhodlaně Sirotník.

Sirka, přejeme ti, ať je operace úspěšná a jsi brzy fit mezi třemi tyčemi!

Aktuálně

MATCHDAY derby žen: Uvařily jsme je jak guláš

30. 4. 2024
Vraťme se společně s kamerami MATCHDAY a mikrofonem, který je skryt pod dresem kapitánky Diany Bartovičové, za oponu sobotního derby žen (4:1), které dokázalo přilákat na tribuny Fortuna Areny přes šest tisíc fanoušků.

B-tým ve středu proti Povltavské FA

30. 4. 2024
Slávistický B-tým se ve středu utká v dohrávce 19. kola ČFL se Povltavskou FA. Utkání je na programu od 17:00.

Dívčí tréninkové odpoledne přilákalo přes padesát fotbalistek

30. 4. 2024
Mládežnická akademie podporuje dívčí fotbal a snaží se propagovat ženský fotbal i mezi nejmenšími dětmi. Dívčí tréninkové odpoledne přilákalo přes 50 fotbalistek ze všech koutů Prahy.

Další články