MATCHDAY Slovácko. Ze stylu do stylu a oslava | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY Slovácko. Ze stylu do stylu a oslava

Dvě nádherné pumelice z dálky a proměněná penalta, díky tomu zisk tří bodů v Uherském Hradišti. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní souboj se Slováckem tradičně snímaly.

Slávisti, užijte si ho!

Co v novém dílu uvidíte? Václav Jurečka se na Slovácku poprvé představil jako soupeř, svým 14. a 15. gólem v ligovém ročníku se posunul do čela tabulky střelců. Tažení za výhrou nastartoval fantasticky Lukáš Provod.

V den utkání slavil své 25. narozeniny Michal Tomič, na závěr duelu zamířil na hřiště, po jeho konci na rozhovor. Kolik gratulací mu přistálo v telefonu? Jaké to je mít oslavu mimo domov? Dozvíte se! A o své dojmy se samozřejmě podělil i dvougólový kanonýr.

Před utkáním jsme zpovídali fanoušky domácích, prozradili nám, jak právě na Tomiče s Jurečkou, kteří zde strávili část kariéry a pro klub získali první velkou trofej v jeho historii, MOL Cup před dvěma lety, vzpomínají.

Znovu uvidíte i senzační fandění příznivců Slavie, pozápasovou děkovačku a euforii, která následovala po každé z branek. Tečku udělá Ondřej Zmrzlý, kterého na Slovácko vyrazila podpořit rodina.

Slávisti, díky za přízeň a těšíme se na vás v sobotu. Ve vršovickém derby na vás budeme tradičně spoléhat.

Aktuálně

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Další články